Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - راست»پوتين :|ترامپ باید خودش را برای افزایش قیمت نفت مقصر بداند

    پوتين :|ترامپ باید خودش را برای افزایش قیمت نفت مقصر بداند

    رئیس جمهوری روسیه به ترامپ اعلام کرد که برای یافتن مقصر افزایش قیمت نفت، باید در آیینه نگاه کند.

    به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، ولادیمیر پوتین در همایش «انرژی ویک روسیه» در مسکو گفت: دونالد ترامپ قیمت نفت را بیش از حد بالا در نظر می‌گیرد و تا حدی حق دارد، اما بیایید صادق باشیم؛ آقای ترامپ، اگر می‌خواهید مقصر افزایش قیمت نفت را پیدا کنید، باید در آیینه نگاه کنید.

    وی همچنین اعلام کرد که روسیه اکنون تولید نفت خود را افزایش داده است و توان افزایش روزانه ۲۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار بشکه نفت دیگر را دارد.

    رئیس جمهوری روسیه گفت: قیمت‌های کنونی تا حد زیادی نتیجه رفتار دولت کنونی آمریکاست؛ انتظار تحریم‌ها علیه ایران و مشکلات سیاسی در ونزوئلا و اتفاق‌هایی که در لیبی می‌افتاد، نتیجه سیاست‌های غیرمسئولانه است که تأثیری مستقیم بر اقتصاد جهانی دارند.

    در همین حال خبرگزاری رویترز در خبری به نقل از  پوتین اعلام کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، درست می‌گوید که قیمت کنونی نفت بسیار بالاست.

    وی در حاشیه نشست «هفته انرژی روسیه» اعلام کرد: قیمت نفت به دلیل تحریم‌های آمریکا ضد یکی از اعضای اصلی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، افزایش یافته‌اند.

    رئیس جمهوری روسیه تأکید کرد که از نظر این کشور، قیمت مطلوب نفت در بازه ۶۵ تا ۷۵ دلار است.

    image_pdfimage_print
    https://www.mashalnews.ir/?p=529
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.