Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»اخبار مصور»رويترز:|تعمیق کاهش تولید اوپک پلاس به تعویق می‌افتد

    رويترز:|تعمیق کاهش تولید اوپک پلاس به تعویق می‌افتد

    تعمیق کاهش تولید اوپک پلاس به تعویق می‌افتد

    مدیر یکی از پالایشگاه‌های‌ نفت ژاپن پیش‌بینی کرد که اوپک پلاس برنامه تسهیل کاهش تولید نفت خود در ماه ژانویه را به تأخیر بیندازد.

    به گزارش رویترز، تی سوتومو سوگیموری، رئیس اتحادیه نفت ژاپن (PAJ) در کنفرانسی خبری پیش‌بینی کرد که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک پلاس) برنامه تسهیل کاهش تولید خود در ماه ژانویه را به تأخیر می‌اندازند و کاهش تولید کنونی این ائتلاف را تمدید می‌کنند، اوپک پلاس اکنون ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز از تولید خود می‌کاهد.

    وی اعلام کرد: با توجه به کاهش تقاضای نفت هم‌زمان با موج جدید همه‌گیری ویروس کرونا، احتمال دارد اوپک پلاس محدودیت‌های تولید کنونی خود را پس از ماه ژانویه نیز حفظ کند.

    نشست بعدی اوپک و متحدانش ۳۰ نوامبر و یکم دسامبر (دوشنبه و سه‌شنبه ۱۰ و ۱۱ آذرماه) برگزار می‌شود.

    توافق کاهش تولید اوپک پلاس در اوایل سال جاری میلادی و برای تلاش به‌منظور مقابله با تأثیر کاهش تقاضای ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر جهان انجام شد.

    برخی منابع معتقدند که اعضای این ائتلاف اکنون متمایل هستند برنامه توافق‌شده پیشین برای تسهیل کاهش تولید به مقدار حدود ۲ میلیون بشکه در روز در ماه ژانویه را به تعویق بیندازند.

    مدیر پالایشگاه انوس، بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت ژاپن، افزود: به دلیل افزایش اخیر در موارد ابتلاء به ویروس کرونا، ممکن است تقاضای بنزین ژاپن در ماه دسامبر و ژانویه بار دیگر کاهش یابد.

    انتظار می‌رود تقاضای بنزین ژاپن در ماه نوامبر نسبت به پارسال تنها ۲ درصد کاهش یابد.

    سوگیموری گفت: امکان دارد این کاهش تقاضا در ماه دسامبر و ژانویه تا ۹ درصد افزایش یابد.

    https://www.mashalnews.ir/?p=4223
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.