Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»اخبار مصور»مجری طرح توسعه میدان فروزان:|۱۳ حلقه چاه جدید در طرح توسعه میدان نفتی فروزان حفر خواهد شد

    مجری طرح توسعه میدان فروزان:|۱۳ حلقه چاه جدید در طرح توسعه میدان نفتی فروزان حفر خواهد شد

    مجری طرح توسعه میدان فروزان شرکت نفت فلات قاره با اشاره به نصب سکوی مسکونی جدید میدان نفتی فروزان گفت: در طرح توسعه فروزان، ۱۳ حلقه چاه جدید حفاری خواهد شد و در نهایت ۱۲ هزار بشکه به تولید میدان مشترک فروزان افزوده خواهد شد.

    13 حلقه چاه جدید در طرح توسعه میدان نفتی فروزان حفر خواهد شد

    به گزارش  مشعل نيوز، ابوالقاسم خدابخش مجری طرح توسعه میدان فروزان شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: سکوی مسکونی جدید این میدان مشترک به وزن ۶۸۰ تن، بامداد شنبه ۱۰ آبان در آب‌های خلیج‌فارس نصب شد.

    با توجه به فراهم شدن شرایط و زیرساخت‌های لازم، چندی پیش سکوِی مسکونی جدید بارگیری و با تلاش کارکنان این شرکت و پیمانکار پروژه در نخستین ساعات روز شنبه در محل مورد نظر نصب شد.

    وی با اشاره به نصب سکوی مسکونی جدید میدان نفتی فروزان، گفت: عملیات ساخت و تکمیل سکوی مسکونی میدان فروزان در سال ۱۳۹۲ به پایان رسید، اما به دلیل نبود زیرساخت لازم و مشکلات فنی، امکان نصب سکوی جدید وجود نداشت.

    خدابخش با بیان اینکه بر همین اساس سکو به یارد DOT در بوشهر منتقل و نگهداری شد، گفت: طی این مدت ساخت پایه جدید و سازه واسط مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت و در نهایت در اواخر سال ۱۳۹۷ ساخت و نصب پایه جدید و سازه واسط به پایان رسید.

    مجری طرح توسعه میدان فروزان با بیان اینکه با تخریب سکوی مسکونی قدیمی، محل اسکان کارکنان سکوی فروزان به بارج حفاری منتقل شد، افزود: اما این امر مانعی برای استقرار دکل حفاری جدید در این محل شده بود که با نصب سکوی مسکونی جدید و تغییر محل استقرار همکاران، مشکل استقرار دکل حفاری در مجاورت سکوی F16  نیز برطرف می‌شود.

    *در طرح توسعه فروزان، ۱۳ حلقه چاه جدید حفاری خواهد شد

    وی با تاکید بر اینکه در طرح توسعه فروزان، ۱۳ حلقه چاه جدید حفاری خواهد شد که یک چاه در این محل قرار دارد، گفت: طرح توسعه فروزان در شرکت نفت فلات قاره ایران یکی از ۳۳ طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت است که از سوی وزارت نفت مطرح و در دستور کار قرار گرفته است.

    به گفته مجری طرح توسعه میدان فروزان، طرح توسعه این میدان با امضای قرارداد فاز اول حدود سه ماه پیش آغاز به کار کرده است و با اجرای این طرح ضمن تثبیت و نگهداشت تولید فعلی، در نهایت ۱۲ هزار بشکه به تولید میدان مشترک فروزان افزوده خواهد شد.

    این سکوی مسکونی با ابعاد ۲۰ در ۱۴ متر، در ۴ طبقه ساخته شده و با نصب آن امکانات رفاهی مناسبی برای کارکنان بخش بهره‌برداری سکوی میدان نفتی فروزان، فراهم می‌شود.

    https://www.mashalnews.ir/?p=4000
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.