Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    شنبه 14 شهریور 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»روسیه ممنوعیت صادرات گازوئیل را تمدید کرد
    1405-06-10

    روسیه ممنوعیت صادرات گازوئیل را تمدید کرد

    روسیه ممنوعیت صادرات گازوئیل را تمدید کرد - شانا

    دولت روسیه از تمدید ممنوعیت صادرات گازوئیل تا پایان سپتامبر سال ۲۰۲۶ میلادی خبر داد.

    به گزارش گروه بین الملل مشعل نیوز، دولت روسیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ممنوعیت صادرات گازوئیل این کشور تا ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر) تمدید شده است.

    در این بیانیه‌ آمده است:

    «صادرات سوخت دریایی و گازوئیل حمل‌شده از سوی تولیدکنندگان روسی هم شامل این ممنوعیت می‌شود.

    سه منبع پیش از این در گفت‌وگو با رویترز اعلام کرده بودند که روسیه به دلیل تداوم کمبود سوخت در بازار داخلی و ادامه توقف فعالیت چند پالایشگاه در پی حمله‌های پهپادی اوکراین، این ممنوعیت را تمدید خواهد کرد.

    روسیه ممنوعیت صادرات را از ۸ تا ۳۱ ژوئیه (۱۷ تیر تا نهم مرداد) به‌عنوان بخشی از اقدامی گسترده‌تر برای حمایت از بازار سوخت داخلی اعمال و سپس آن را برای تولیدکنندگان سوخت تا ۳۱ اوت (نهم شهریور) تمدید کرد.

    این کشور همچنین صادرات گازوئیل از سوی کشورهای غیرتولیدکننده و صادرات بنزین خودرو را تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۷ (۱۱ بهمن) و سوخت جت را تا پایان نوامبر ۲۰۲۶ (نهم آذر) ممنوع کرده است.

    روسیه پس از آمریکا دومین صادرکننده بزرگ گازوئیل در جهان به‌شمار می‌رود. پیش از این ممنوعیت، صادرات این کشور به دلیل کمبود داخلی ناشی از حمله‌های پهپادی اوکراین کاهش یافته بود.»

    https://www.mashalnews.ir/?p=23679
    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.