Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - چپ»سرپرست ریاست‌جمهوری:| عزم دولت سیزدهم، محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان بوده است

    سرپرست ریاست‌جمهوری:| عزم دولت سیزدهم، محرومیت‌زدایی از سیستان و بلوچستان بوده است

    تسنیم: محمد مخبر در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام نمی‌کند | سایت انتخاب

     

    سرپرست ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه امروز توقع شهید رئیسی از همه ما پیگیری مجدانه و بدون وقفه کارها و امورات کشور است، گفت: بهره‌برداری پروژه‌های عمرانی در استان سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های کشور نشان می‌دهد که توقع و خواسته رئیس‌جمهوری شهید بر زمین نمانده است.

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مشعل نیوز؛ محمد مخبر  در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی در سیستان و بلوچستان و ۵ استان دیگر کشور، با بیان اینکه این روزها ملت ایران، دولت و رهبری معظم انقلاب اسلامی سوگوار فقدان یکی از موفق‌ترین و مخلص‌ترین خدمتگزاران کشور است، تصریح کرد: مروری گذرا بر وضع کشور در روزهای آغازین دولت سیزدهم و مقایسه آن با شرایط امروز به‌خوبی نشان می‌دهد که با تلاش‌های مجاهدانه و شبانه‌روزی رئیس‌جمهوری شهید و پیمودن مسیری مشقت‌بار و پرسنگلاخ، اکنون وضعیت کشور در همه بخش‌ها تا چه اندازه بهبود یافته است.

    وی با بیان اینکه بهترین و رساترین تعابیر درباره ویژگی‌های فردی و مدیریتی شهید رئیسی از سوی رهبری معظم انقلاب اسلامی بیان شده است، به اهتمام و نگاه ویژه رئیس‌جمهوری شهید نسبت به مردم مناطق کم‌برخوردار کشور اشاره کرد و افزود: شهید رئیسی دلش برای خدمت به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار پَر می‌زد و حتی پیش از تصدی پست ریاست‌جمهوری نیز دغدغه مردمان این مناطق از کشور را داشت.

    سرپرست ریاست‌جمهوری با بیان اینکه مشکلات استان سیستان و بلوچستان در بخش آب، بهداشت و درمان، جاده‌های مواصلاتی، گاز و اشتغال از جمله مسائل اولویت‌دار در نگاه رئیس‌جمهوری شهید بوده است، گفت: شهی‌ رئیسی پس از شنیدن گلایه‌مندی رهبری معظم انقلاب اسلامی از بر زمین ماندن مصوبه‌های سفرشان به استان سیستان و بلوچستان با فوریت و جدیت این مصوبات را در دستور کار دولت قرار داد و بخش قابل توجهی از این مصوبه‌ها نیز تاکنون اجرایی شدند.

    مخبر اولویت‌دهی به استان‌های کم‌برخوردار کشور در سفرهای استانی را نماد و تجلی عدالت‌خواهی رئیس‌جمهوری شهید اعلام کرد و افزود: شهید رئیسی با وجود تمرکز ویژه بر مسائل کلان کشور هیچگاه از مسائل جزئی و موردی که برای مردم آزاردهنده بود، غافل نشد.

    وی در ادامه ذخیره‌سازی بی‌سابقه کالاهای اساسی در کشور، جلوگیری از تنش‌های آبی در بسیاری از شهرها و روستاها با اجرای طرح‌های بزرگ تأمین آب و عبور کشور از مرحله بحران تأمین آب، برق و گاز با هدف‌گذاری برای رسیدن به مرحله اطمینان را حاصل مجاهدت‌ها، پیگیری‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی رئیس‌جمهوری شهید و وزرای دولت سیزدهم دانست و گفت: امروز گلایه رهبری نسبت به بی‌مهری گروه‌های مختلف و رسانه‌ها درباره اقدام‌ها و دستاوردهای رئیس‌جمهوری شهید، درباره وزرای دولت ایشان نیز صدق می‌کند.

    سرپرست ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه امروز توقع شهید رئیسی از همه ما پیگیری مجدانه و بدون وقفه کارها و امورات کشور است، بیان کرد: افتتاح پروژه‌های عمرانی در استان سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های کشور نشان می‌دهد که توقع و خواسته رئیس‌جمهوری شهید بر زمین نمانده و از همه همکاران در دولت برای تلاش و پیگیری بی‌وقفه کارها صمیمانه قدردانی می‌کنم.

    مخبر همچنین با بیان اینکه شهیدان پرواز اردیبهشت هر کدام در سمت و جایگاه خود کم‌نظیر و نمونه بوده‌اند، تصریح کرد: عزم دولت سیزدهم بر محرومیت‌زدایی از استان سیستان و بلوچستان بوده و خواهد بود و ۴۲ طرحی که امروز با اعتبار ۸۶ هزار میلیارد تومان در این استان و دیگر استان‌های کشور به‌منظور خدمت‌رسانی به مردم به بهره‌برداری رسید را به روح بلند شهدای خدمت تقدیم می‌کنیم.

    TRANSLATE with x
    English

    Arabic Hebrew Polish
    Bulgarian Hindi Portuguese
    Catalan Hmong Daw Romanian
    Chinese Simplified Hungarian Russian
    Chinese Traditional Indonesian Slovak
    Czech Italian Slovenian
    Danish Japanese Spanish
    Dutch Klingon Swedish
    English Korean Thai
    Estonian Latvian Turkish
    Finnish Lithuanian Ukrainian
    French Malay Urdu
    German Maltese Vietnamese
    Greek Norwegian Welsh
    Haitian Creole Persian  

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    image_pdfimage_print
    https://www.mashalnews.ir/?p=13505
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.