Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»اخبار مصور»بر اساس گزارش بلومبرگ:|برنامه توسعه صادرات ال‌ان‌جی روسیه به خطر افتاد

    بر اساس گزارش بلومبرگ:|برنامه توسعه صادرات ال‌ان‌جی روسیه به خطر افتاد

    برنامه توسعه صادرات ال‌ان‌جی روسیه به خطر افتاد - صدای بورس

    برنامه روسیه برای توسعه سریع صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) به دلیل تحریم‌های آمریکا و به تاخیر افتادن صادرات یک پروژه بزرگ جدید، متوقف شده است.

    به گزارش گروه بین الملل مشعل نیوز، تاسیسات «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲»، تولید را در دسامبر آغاز کرد اما به دلیل محدودیتهای آمریکا، تاکنون موفق به صادرات گاز نشده است. این تاسیسات مجبور شد تولیدش را در فوریه به شدت کاهش دهد. روزنامه ودوموستی که نخستین رسانه منتشرکننده خبر کاهش تولید بود، اعلام کرد «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» قادر به صادرات سوخت نیست و ظرفیت کافی برای ذخیره سازی ندارد.

    شرکت نواتک که سهامدار بزرگ این تاسیسات واقع در بالای دایره قطب شمال است، قصد دارد صادرات ال‌ان‌جی را تا پایان مارس آغاز کند.

    به گفته منابع آگاه، این شرکت سرگرم مذاکره برای فروش نخستین محموله به خریداران در چین است اما در بحبوحه نگرانی‌ها از تلافی آمریکا، زمان آن معلوم نیست. همچنین این شرکت به دنبال یافتن خریدارانی در هند است.

    وضعیت نواتک نشان می‌دهد رسیدن به هدف سه برابر کردن صادرات ال‌ان‌جی تا سال ۲۰۳۰، تا چه حد برای روسیه دشوار است. این کشور قبل از جنگ اوکراین، بزرگترین صادرکننده گاز در جهان بود اما پس از حمله نظامی به همسایه خود، بخش بزرگی از بازار گاز اروپا را از دست داد و سال گذشته، حدود ۳۲ میلیون تن ال‌ان‌جی به این منطقه صادر کرد که در مقایسه با تجارت جهانی ۴۱۲ میلیون تن، حجم ناچیزی بود.

    آمریکا در نوامبر گذشته، شرکت نواتک را هدف محدودیتهایی قرار داد که باعث خارج شدن سایر سرمایه گذاران در پروژه «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» شامل توتال انرژی و میتسویی شد. این تحریم‌ها، همچنین برنامه‌های این پروژه برای دریافت کشتی‌های یخ‌شکن ویژه برای عبور از آبهای یخ زده را برهم زد.

    تولید گاز پروژه «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» در فوریه، ۸۳ میلیون تن در مقایسه با ۲۵۰ میلیون تن در ژانویه و ۴۲۵ میلیون تن در دسامبر بود.

    بر اساس گزارش بلومبرگ، ظرفیت تولید نخستین واحد «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲»، حدود ۶.۶ میلیون تن در سال است و به اتفاق دو واحد دیگر که هنوز راه اندازی نشده اند، مجموع ظرفیت این تاسیسات، حدود ۲۰ میلیون تن برنامه ریزی شده است.

    TRANSLATE with x
    English

    ArabicHebrewPolish
    BulgarianHindiPortuguese
    CatalanHmong DawRomanian
    Chinese SimplifiedHungarianRussian
    Chinese TraditionalIndonesianSlovak
    CzechItalianSlovenian
    DanishJapaneseSpanish
    DutchKlingonSwedish
    EnglishKoreanThai
    EstonianLatvianTurkish
    FinnishLithuanianUkrainian
    FrenchMalayUrdu
    GermanMalteseVietnamese
    GreekNorwegianWelsh
    Haitian CreolePersian 

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    https://www.mashalnews.ir/?p=13207
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.