Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - چپ»وزیر نفت:| اقدام‌های جبهه مقاومت سبب بازدارندگی در روند صادرات انرژی به اراضی اشغالی شد/ فروپاشی اقتصاد رژیم صهیونیستی نزدیک است

    وزیر نفت:| اقدام‌های جبهه مقاومت سبب بازدارندگی در روند صادرات انرژی به اراضی اشغالی شد/ فروپاشی اقتصاد رژیم صهیونیستی نزدیک است

    اقدام‌های جبهه مقاومت سبب بازدارندگی در روند صادرات انرژی به اراضی اشغالی شد/ فروپاشی اقتصاد رژیم صهیونیستی نزدیک است

    وزیر نفت با اشاره به تخلیه بیش از ۲۵۰ هزار شهرک‌نشین رژیم صهیونیستی از مرزهای جنوبی فلسطین اشغالی گفت: جابه‌جایی این حجم از جمعیت، فشار اقتصادی زیادی را به رژیم صهیونیستی وارد کرد و با توجه به افزایش قیمت نفت و کاهش صادرات نفت به این رژیم، اقتصادشان رو به فروپاشی است.

    به گزارش مشعل نیوز، جواد اوجی در حاشیه مراسم یوم‌الله روز قدس در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه افق مستقر در استودیوی سیار این شبکه در ضلع شرقی میدان انقلاب، با بیان اینکه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دل هر انسان آزادی‌خواه را به درد می‌آورد،  گفت: مردم ایران با حضور پر شور خود در راهپیمایی روز قدس نشان دادند که مردم فلسطین تنها نیستند.

    وی با اشاره به این که حضور مردم در راهپیمایی روز قدس در سراسر جهان نشان از نابودی رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک است، اظهار کرد: با توجه به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی به نظر می‌رسد این رژیم کمتر از ۲۵ سالی که مقام معظم رهبری پیش‌بینی کرده بودند نابود خواهد شد.

    وزیر نفت گفت: در دین و شریعت ما نیز بارها توصیه شده که اگر مظلومی ندای کمک بطلبد، بر هر مسلمانی واجب است که به یاری آن مظلوم بشتابد.

    اوجی با یادآوری این‌که با آغاز «طوفان الاقصی» بازار انرژی در دنیا دچار نوسان‌های زیادی شده است، تصریح کرد کرد: اقدام‌های نیروهای جبهه مقاومت منطقه در گذرگاه‌های حیاتی، موجب بازدارندگی در روند صادرات انرژی به اراضی اشغالی شد که امیدواریم این جریان همچنان ادامه یابد و به‌زودی شاهد نابودی رژیم غاصب باشیم.

    اوجی با اشاره به تخلیه بیش از ۲۵۰ هزار شهرک‌نشین رژیم صهیونیستی از مرزهای جنوبی فلسطین اشغالی افزود: جابه‌جایی این حجم از جمعیت فشار اقتصادی زیادی را به اسرائیل غاصب وارد کرده از این رو اقتصاد آنها رو به فروپاشی است.

    TRANSLATE with x
    English

    ArabicHebrewPolish
    BulgarianHindiPortuguese
    CatalanHmong DawRomanian
    Chinese SimplifiedHungarianRussian
    Chinese TraditionalIndonesianSlovak
    CzechItalianSlovenian
    DanishJapaneseSpanish
    DutchKlingonSwedish
    EnglishKoreanThai
    EstonianLatvianTurkish
    FinnishLithuanianUkrainian
    FrenchMalayUrdu
    GermanMalteseVietnamese
    GreekNorwegianWelsh
    Haitian CreolePersian 

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    https://www.mashalnews.ir/?p=13122
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.