Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»دسته‌بندی نشده»وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

    وضع ذخایر سوخت نوروزی بهتر از پارسال است

    Crude oil storage tanks are seen from above at the Cushing oil hub, appearing to run out of space to contain a historic supply glut that has hammered prices, in Cushing, Oklahoma, March 24, 2016. Picture taken March 24, 2016. REUTERS/Nick Oxford

    معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی و مانور سراسری انبارهای نفت به‌طور همزمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: ذخایر سوخت نوروزی کشور با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در وضعیتی بهتر از پارسال قرار دارد.

    به گزارش مشعل نیوز، علی‌اصغر عباسی صبح امروز در حاشیه آغاز طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی و مانور سراسری انبارهای نفت اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف بهبود خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی و آمادگی کامل انبارهای مناطق سی‌وهفت‌گانه این شرکت، طرح ویژه نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی خود را در جایگاه‌های عرضه سوخت به‌طور همزمان در سراسر کشور آغاز کرده است.

    وی با بیان اینکه این طرح هر ساله از سوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در جایگاه‌های سراسر کشور با هدف بازدید از مجاری عرضه و جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی اجرا می‌شود، افزود: طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی با همکاری مناطق عملیاتی و جایگاه‌های عرضه سوخت اجرا می‌شود و هدف آن، ایجاد شرایط مطلوب برای مسافران نوروزی در راه‌های مواصلاتی و درون‌شهری است.

    معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه این طرح از ۱۰ روز پایانی اسفند آغاز شده و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه دارد، تصریح کرد: در چارچوب این طرح، تمام جایگاه‌های سوخت، به‌ویژه جایگاه‌های مسیرهای اصلی و فرعی کشور بررسی می‌شوند تا نواقص احتمالی رفع و آمادگی کامل برای ارائه خدمات به هموطنان عزیز فراهم شود.

    عباسی با بیان اینکه عرضه کارت‌های سوخت اضطراری در جایگاه‌های مشخص برای استان‌هایی که در آن طرح کدینگ اجرا می‌شود، پیش‌بینی شده است، بیان کرد: اقدام‌های لازم برای تأمین کارت‌های سوخت و رفع مشکلات احتمالی انجام شده است تا مسافران نوروزی بدون نگرانی سفر کنند.

    وی با بیان اینکه طبق آمار، بیش از ۴۵۰۰ جایگاه عرضه فرآورده‌های نفتی و حدود ۲۶۰۰ جایگاه سی‌ان‌جی در سراسر کشور فعال هستند که در این طرح مشارکت دارند، ادامه داد: شماره تماس ۰۹۶۲۷ به‌طور شبانه‌روزی در اختیار شهروندان قرار دارد تا مشکلات احتمالی مرتبط با سوخت‌رسانی را به اطلاع همکاران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران برسانند.

    معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه ذخایر سوخت نوروزی کشور با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در وضعیتی بهتر از پارسال قرار دارد، گفت: در تمام فرودگاه‌ها مراکز سوخت‌گیری فعال است و مشکلی در زمینه تأمین سوخت هوایی وجود ندارد.

    https://www.mashalnews.ir/?p=16814
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.