Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    شنبه 25 مهر 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - راست»وزیر خارجه کره جنوبی اعلام كرد:|پافشاری کره جنوبی برای دریافت معافیت از آمریکا

    وزیر خارجه کره جنوبی اعلام كرد:|پافشاری کره جنوبی برای دریافت معافیت از آمریکا

    • 9 آبان 1397

    تحریم نفتی

    وزیر خارجه کره جنوبی اظهار کرد کشورش در درخواست برای دریافت معافیت از تحریم‌های آمریکا به منظور جلوگیری از آسیب دیدن شرکت‌های کره‌ای، خواستار انعطاف‌پذیری حداکثری واشنگتن شده است.

    تحریم‌های آمریکا علیه صادرات نفت ایران از پنجم نوامبر اجرایی می‌شود و کره جنوبی که متحد آمریکا و یکی از بزرگترین خریداران نفت ایران در آسیا است، واردات نفت از ایران را موقتا متوقف کرده و سرگرم مذاکره برای دریافت معافیت از تحریم‌های آمریکا به منظور ادامه واردات نفت است.

    بر اساس گزارش رویترز، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: کانگ کیونگ وا، وزیر خارجه کره جنوبی در تماس تلفنی با مایک پمپئو، همتای آمریکایی خود خواستار دریافت معافیت شده است.

    در این بیانیه آمده است: وزیر کانگ از طرف آمریکایی خواسته است انعطاف‌پذیری حداکثری به خرج دهد تا کره جنوبی بتواند برای به حداقل رساندن آسیب به شرکت‌هایش، معافیت دریافت کند.

    پمپئو نیز گفته است از موضع کره جنوبی مطلع شده و به مذاکرات در این خصوص ادامه خواهد داد.

    خریداران کره جنوبی خریدشان در ماه‌های اخیر را به دلیل گرانی گریدهای نفتی خاورمیانه و ابهام بر سر تجارت با ایران کاهش داده‌اند. 

    ریسک دیگر برای شرکت‌های کره جنوبی این است که تحریم‌ها دریافت و پرداخت پول به دلار برای پروژه‌های مربوط به ایران را دشوار می‌کند.

    لینک خبر: https://www.mashalnews.ir/?p=538
    ارسال نظرات Cancel Reply

    دیدنی های امروز

    بارش اولین برف پائیزی روی اشترانکوه لرستان

    مشاهده آرشیو ...

    آخرین قیمت نفت، ارز و طلا

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.