Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    جمعه 27 شهریور 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»اخبار مصور»عضو کمیسیون صنایع مجلس: دولت در محرومیت خودروهای نوشماره از سهمیه بنزین تجدیدنظر کند
    دولت تجدیدنظرکند؛

    عضو کمیسیون صنایع مجلس: دولت در محرومیت خودروهای نوشماره از سهمیه بنزین تجدیدنظر کند

    تاریخ انتشار: 19 شهریور 1405 - 03:28

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شو  اسلامی تاکید کرد: محرومیت خودروهای نوشماره از سهمیه بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۳۰۰۰ تومانی بر خلاف عدالت بوده و انتظار می رود دولت در این آئین نامه تجدید نظر کند.

    به گزارش مشعل نیوز؛ حجت الاسلام سیدجواد حسینی کیا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت بازنگری دولت در مصوبه حذف سهمیه بنزین خودروهای نوشماره بیان کرد: خیلی از مردم تا به امروز خودرو نداشتند و پس از چند ماه انتظار صاحب خودرو شده اند؛ حال محروم کردن آنها از سهمیه بنزین به دلیل اینکه خودرو نوشماره دارند، برخلاف عدالت است. دولت باید در آیین‌نامه مربوط به سهمیه‌بندی بنزین تجدیدنظر کند و خودروهای پرمصرف را به دلیل مصرف بالاتر، از دریافت سهمیه محروم کند، نه اینکه خودروهای مورد استفاده اقشار متوسط جامعه نیز از بنزینی که حق آن‌ها است، محروم شوند.

    خیلی از خودروهای نوشماره برای قشر متوسط تولید می‌شود

    وی در ادامه اظهار کرد: همه خودروها باید به عدالت و به میزانی که بنزین موجود است، امکان استفاده داشته باشند. از طرف دیگر، خیلی از این خودروهای نوشماره داخلی، خودروهای اقتصادی هستند. به عنوان مثال خودروی کوییک؛ خودروهایی که مردم متوسط جامعه از آنها استفاده می‌کنند، نباید از بنزینی که حق آنهاست، محروم شوند. دولت باید در این زمینه تجدیدنظر کند.

    مجلس مخالف حذف سهمیه بنزین همه خودروهای نوشماره است

    این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره موضع مجلس نسبت به این آئین نامه بیان کرد: قطعا مجلس و کمیسیون صنایع و معادن مجلس با این رویکرد مخالف است. خیلی از این خودروهای نوشماره، برای اقشار متوسط جامعه تولید می شود. اینکه این خودروها از سهمه ۱۵۰۰ تومانی و ۳۰۰۰ تومانی محروم باشند، برخلاف عدالت است. انتظار می رود دولت نسبت به اصلاح این آئین نامه اقدام کند وگرنه مجلس باید از ظرفیت خود برای این موضوع استفاده کند.

    این نگاه با روح قانون اساسی در تضاد است

    این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که این رویکرد تا چه اندازه با قانون اساسی مغایرت دارد، اظهار کرد: این نگاه با روح قانون اساسی در تضاد است. قانون اساسی، همه ملت را برابر می‌داند. اینکه ما سهمیه بنزین برای یک خودروی نوشماره، که امروز تقریبا همه آنان بالای یک میلیارد تومان قیمت دارند، را حذف کنیم مغایر با روح قانون است.

     

    https://www.mashalnews.ir/?p=24253
    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.