Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    شنبه 25 مهر 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - چپ»رئیس‌جمهوری:| دولت همه تلاش خود را برای خنثی‌سازی تحریم‌ها به‌کار می‌گیرد

    رئیس‌جمهوری:| دولت همه تلاش خود را برای خنثی‌سازی تحریم‌ها به‌کار می‌گیرد

    • 21 آذر 1400

    دولت همه تلاش خود را برای خنثی‌سازی تحریم‌ها به‌کار می‌گیرد

    رئیس‌جمهوری گفت: در این دولت وزیر امور خارجه و بخش‌های مختلف دولت، تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها و اقدام جدی برای رفع آنها را دستور کار قرار دادند.

    به گزارش مشعل نیوز سیدابراهیم رئیسی، در گردهمایی‌ سفیران و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه، صبر، استقامت و ایستادگی در راه هدف را رمز موفقیت انسان‌ها دانست و گفت: هر کسی که به جایی رسید و توانست منشأ تحول شود، با صبر و بردباری و تحول مشکلات برای رضای خدا بوده و این رسالت امروز همه مصلحان اجتماعی و کسانی است که می‌خواهند تحول‌آفرین باشند.

    وی به جریان سفر خود به ترکمنستان اشاره کرد و افزود: در سفر به ترکمنستان ساعت هفت صبح با تجار و فعالان اقتصادی ایرانی نشست داشتیم و آنها می‌گفتند که به ‌دلیل مشکلات، دو سال و نیم است که کارشان معطل مانده که امیدوارم آقای سفیر موضوع را دنبال کند و ما هم پیگیری می‌کنیم تا مشکلات حل شود.

    رئیس‌جمهوری تصریح کرد: سهم ایران در تجارت منطقه بسیار پایین است، حتی سهم ایران با کشورهایی مانند عراق و سوریه که میزان تجارت در آنها بالاست باز کم است که می‌تواند ارتقا یابد. می‌تواند در گام نخست ۲۰ میلیارد دلار به ۴۰ میلیارد دلار برسد. سوآپ گازی موضوع مهمی است که بین سه کشور اتفاق افتاده و این نوع ارتباطات می‌تواند الگوی خوبی باشد.

    رئیسی گفت: سفرای ایران در هند و پاکستان باید مشخص کنند که سهم این دو کشور در اقتصاد دیجیتال و برنامه‌نویسی چقدر است، این دو کشور به اندازه اقتصاد نفتی ایران در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده‌اند و می‌توان با توجه به ظرفیت کشور و نیروهای آماده از این نوع تعاملات بهره برد و سفیر ما باید بیلان کاری و گزارش ارائه دهد.

    وی ادامه داد: در این دولت وزیر امور خارجه و بخش‌های مختلف دولت، هم تلاش برای خنثی‌سازی تحریم‌ها و هم اقدام جدی برای رفع آنها را دستور کار قرار دادند و تمام تصمیم‌های ما در فروش نفت و منابع مالی بر این است که اگر تحریم‌ها ادامه یافت چگونه بتوانیم کشور را مدیریت کنیم.

    لینک خبر: https://www.mashalnews.ir/?p=6921
    ارسال نظرات Cancel Reply

    دیدنی های امروز

    بارش اولین برف پائیزی روی اشترانکوه لرستان

    مشاهده آرشیو ...

    آخرین قیمت نفت، ارز و طلا

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.