دانشگاه خلیج فارس و دماوند انرژی عسلویه، پل ارتباطی علم و عمل را استوار کردند

 

در ادامه برنامه‌های مستمر و مؤثر همکاری صنعت و دانشگاه، جمعی از دانشجویان رشته‌های فنی دانشگاه خلیج فارس بوشهر از تأسیسات پیشرفته شرکت دماوند انرژی عسلویه بازدید کردند تا آموخته‌های نظری خود را در بزرگ‌ترین صحنه عملی انرژی کشور به نظاره بنشینند.
به گزارش مشعل نیوز، این بازدید آموزشی که با هدف ایجاد پیوند عینی بین کلاس‌های درس و محیط‌های صنعتی ترتیب داده شد، دانشجویان و اساتید رشته‌های برق، شیمی و مکانیک را به قلب عملیات این مجموعه برد. بازدیدکنندگان از بخش‌های حیاتی و فنی از جمله نیروگاه برق و بخار، واحد آب و تأسیسات آبگیر شرکت بازدید کرده و با فرآیندهای پیچیده تولید از نزدیک آشنا شدند.
در طول این بازدید، مهندس اصفهانی، مدیرعامل شرکت، به همراه تیمی از مدیران و کارشناسان ارشد، میزبان این گروه بودند و با ارائه توضیحات تخصصی، به پرسش‌های فنی و علمی دانشجویان پاسخ دادند. این تعامل مستقیم، فرصتی ارزشمند برای انتقال تجربیات عملی و رفع ابهامات نظری فراهم کرد.

این قبیل برنامه‌ها که به صورت روتین در دستور کار بسیاری از شرکت‌های بزرگ صنعتی قرار دارد، نقشی کلیدی در آماده‌سازی نیروی انسانی متخصص و کارآزموده برای آینده صنعت ایفا می‌کند. شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با تداوم در برگزاری بازدیدهای میدانی و برنامه‌های کارآموزی در قالب طرح‌هایی مانند «راهیان پیشرفت»، گام‌های عملی مؤثری در جهت پرورش نسل آینده مهندسان کشور برداشته است.

تقویت این ارتباط دوسویه، نه تنها افق‌های شغلی را برای دانشجویان روشن می‌سازد، بلکه چالش‌ها و نیازهای واقعی صنعت را به محیط دانشگاه بازمی‌گرداند تا پژوهش‌ها و آموزش‌های آکادمیک، مسیر خود را با اهداف توسعۀ ملی همسو کنند.