Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - راست»مدیرعامل پتروشیمی غدیر خبرداد:|ثبت رکوردی تازه در تولید پتروشیمی غدیر طی ۴ ماه نخست ۱۴۰۲

    مدیرعامل پتروشیمی غدیر خبرداد:|ثبت رکوردی تازه در تولید پتروشیمی غدیر طی ۴ ماه نخست ۱۴۰۲

    رکورد های 15 ساله تولید در پتروشیمی غدیر شکست

    مدیرعامل پتروشیمی غدیر گفت: در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۲ توانستیم با تولید ۴۹‌هزار تن وی‌‌‌سی‌‌‌ام و ۴۸‌هزار تن محصول پی‌‌‌وی‌‌‌سی رکوردی بی‌‌‌سابقه در تولید این محصول از ابتدای تاسیس این شرکت تاکنون به ثبت برسانیم.

    به گزارش مشغل نیوز، حسین صفاری با بیان اینکه این شرکت پارسال با تولید ١٣٢‌هزار تن محصول پی‌‌‌وی‌‌‌سی، یک رکورد تاریخی در تولید را به ثبت رساند، اظهار کرد: با علم به اینکه حفظ موفقیت مهم‌تر از موفقیت است، در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۲ توانستیم با تولید ۴۹‌هزار تن وی‌‌‌سی‌‌‌ام و ۴۸‌هزار تن محصول پی‌‌‌وی‌‌‌سی رکوردی بی‌‌‌سابقه در تولید این محصول از بدو تاسیس این شرکت تاکنون به‌ثبت برسانیم. وی افزود: پس از مدت‌‌‌ها روند صعودی تولید در پتروشیمی غدیر تداوم دارد، این در حالی است که در تیرماه عملیات اصلاح رآکتور، کوره کراکینگ، برج‌‌‌ها و شارژ کاتالیست بدون وقفه در تولید انجام شد و این موضوع با همت و تلاش بی‌‌‌وقفه کارکنان بادرایت این شرکت محقق شده و حاصل انجام موفقیت‌‌‌آمیز یکی از پرریسک‌‌‌ترین اقدام‌‌‌های تعمیراتی است که ثمرات آن اکنون در نتایج تولید پتروشیمی غدیر مشهود است.

    مدیرعامل پتروشیمی غدیر با اشاره به سرعت قابل قبول پیشرفت پروژه کلرآلکالی این شرکت گفت: عملیات اجرایی پروژه کلرآلکالی با سرعت بسیار مطلوبی در حال انجام است و امیدواریم در زمان مقرر به بهره‌‌‌برداری برسد تا مشکلات تامین خوراک پتروشیمی غدیر برای همیشه برطرف شود و به این ترتیب باید منتظر ثبت رکوردهای بسیار بیشتر از این شرکت در آینده باشیم.

    image_pdfimage_print
    https://www.mashalnews.ir/?p=12021
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.