Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - راست»مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خبرداد:| جایگاه‌های عرضه سوخت به‌صورت آفلاین عملیاتی می‌شوند/ مردم همراهی کنند

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خبرداد:| جایگاه‌های عرضه سوخت به‌صورت آفلاین عملیاتی می‌شوند/ مردم همراهی کنند

    پايگاه خبري و اطلاع رساني مشعل نيوز | صفحه اصلی | mashal News Agency - جلیل  سالاری عنوان نمود|حذف امضاهای طلایی در احداث جایگاه‌های سوخت کشور

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در تشریح چالش کارتخوان‌های جایگاه‌های عرضه سوخت کشور گفت: فرآیند ارتباط آفلاین بین جایگاه‌های عرضه فرآورده و سامانه هوشمند سوخت به‌تدریج در حال انجام است و تلاش می‌کنیم در کمترین زمان ممکن این چالش برطرف شود.

    به گزارش مشعل نیوز، جلیل سالاری امروز (دوشنبه، ۲۷ آذرماه) در گفت‌وگو با شبکه خبر سیما درباره جزئیات اختلال پیش‌آمده در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور اظهار کرد: چالشی در مسیر فعالیت حدود ۶۰ درصد کارتخوان‌های جایگاه‌های عرضه سوخت کشور اتفاق افتاده است که همکاران من با توجه به تجربه‌ای که در این زمینه داشتند گروه‌های تخصصی را شکل دادند.

    وی افزود: به‌منظور اینکه اختلالی در سوخت‌گیری ایجاد نشود، ارتباط میان جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی و سامانه هوشمند سوخت را قطع کرده‌ایم و به تدریج و به‌صورت آفلاین سوخت‌رسانی در جایگاه‌های عرضه انجام می‌شود.

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: گروه‌های تخصصی در کل کشور شکل گرفته است و با توجه به اینکه در گذشته این موضوع را تجربه کردیم، همکارانم به‌راحتی در حال اقدام هستند و مردم هم همکاری کنند که در ساعت‌های آینده همه مجاری عرضه فعال شود.

    سالاری اظهار کرد: با توجه به چالشی که در سامانه کارتخوان‌ها وجود دارد، سوخت‌گیری به‌صورت آفلاین انجام می‌شود و مردم می‌توانند با نرخ دوم سوخت‌گیری کنند و مانند دو سال گذشته سهمیه سوخت باقی است، پس از اینکه فرآیند بین سامانه هوشمند سوخت برقرار شد، فرآیند کارت سوخت فعال می‌شود.

    وی تصریح کرد: افزون بر اینکه به همکارانمان در مجاری عرضه اختیار دادیم در فرآیند آفلاین کردن این موضوع کمک کنند، گروه‌های تخصصی ما نیز در همه مناطق فعال شده‌اند و به همه جایگاه‌ها مراجعه می‌کنند تا ارتباط به‌صورت دستی برقرار و سوخت‌گیری انجام شود.

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از مردم درخواست کرد در این مدت که فرآیند سوخت‌گیری به حالت عادی بازگردد، همراهی لازم را داشته باشند.

    سالاری با بیان اینکه اولویت راه‌اندازی با جایگاه‌هایی است که بیشترین مراجعه را دارند،  یا بین‌راهی هستند، گفت: تیم‌های این شرکت در کل کشور فعال هستند و مدیریت بحران در همه مناطق شکل گرفته است و به‌تدریج این فرآیند اجرایی می‌شود.

    وی اظهار کرد: شماری از جایگاه‌ها هم‌اکنون فعال هستند و دیگر جایگاه‌ها نیز به‌تدریج عملیاتی می‌شوند.

    TRANSLATE with x
    English

    Arabic Hebrew Polish
    Bulgarian Hindi Portuguese
    Catalan Hmong Daw Romanian
    Chinese Simplified Hungarian Russian
    Chinese Traditional Indonesian Slovak
    Czech Italian Slovenian
    Danish Japanese Spanish
    Dutch Klingon Swedish
    English Korean Thai
    Estonian Latvian Turkish
    Finnish Lithuanian Ukrainian
    French Malay Urdu
    German Maltese Vietnamese
    Greek Norwegian Welsh
    Haitian Creole Persian  

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    image_pdfimage_print
    https://www.mashalnews.ir/?p=12755
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.