Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»اخبار مصور»نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس:| دغدغه وزارت نفت رفع محرومیت است

    نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس:| دغدغه وزارت نفت رفع محرومیت است

    دغدغه وزارت نفت رفع محرومیت است

    نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس رفع محرومیت را یکی از دغدغه‌های وزارت نفت در مناطق نفت‌خیز برشمرد و گفت: در این زمینه مطالعات خوبی با استفاده از ظرفیت استادان دانشگاه و افراد صاحب‌نظر در بخش امور اجتماعی وزارت نفت انجام شده است.

    به گزارش مشعل نيوز؛  قاسم ساعدي در نشست سیاست‌ها و نظام‌نامه نحوه ایفای مسئولیت‌های اجتماعی غرب کارون که در محل وزارت نفت برگزار شد، گفت: از همه مجریان و شرکت‌های مستقر در غرب کارون قدردانی و تشکر می‌کنم، زیرا آنها مشکلات هوای گرم و محرومیت منطقه را می‌دانند و نیروهای آنها نیز با این مشکلات روبه‌رو هستند.

    وی افزود: از شرکت‌های نفتی که در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند می‌خواهم تا به مردم منطقه به چشم افراد نیازمند نگاه نکنند، زیرا آنها با محرومیتی که دارند مردمی ولایت‌مدار و مرزدار در طول تاریخ به‌شمار می‌روند.

    عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما براساس قانون مطالبه می‌کنیم و دنبال حق و حقوق شهروندی هستیم، تصریح کرد: وقتی مسئولیت‌های اجتماعی به‌صورت قانون نوشته شده است، باید همه ملزم به اجرای آن در چارچوب قانون باشند.

    نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی از شرکت نفت و گاز پاسارگاد بابت مطالعات میدانی در زمینه نیازمندی‌های مردم منطقه دشت آزادگان و هویزه تشکر کرد و گفت: زمانی که شرکت‌های نفتی با مردم بومی منطقه در زمینه مشکلاتشان صحبت می‌کنند به نوعی اعتماد به شرکت‌های نفتی میان آنها ایجاد می‌شود.

    ساعدی از مجریان منطقه خواست از توانمندی بومی‌های منطقه همسو با مسئولیت اجتماعی استفاده شود.

    در این نشست سیدامیر طالبیان، مشاور اجتماعی وزارت نفت و مجریان مسئولیت اجتماعی غرب کارون به بیان دیدگاه‌های خود برای توسعه هرچه بهتر مسئولیت اجتماعی پرداختند.

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.