Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»نفت ایران افزون بر خارک از جاسک هم صادر می‌شود

    نفت ایران افزون بر خارک از جاسک هم صادر می‌شود

    نفت ایران افزون بر خارک از جاسک هم صادر می‌شود

    رئیس‌جمهوری گفت: از این پس افزون بر خلیج‌فارس از دریای عمان هم نفت صادر می‌کنیم. هزار کیلومتر لوله‌کشی تا چند هفته دیگر افتتاح و نفت ما علاوه بر خارک از جاسک هم صادر می‌شود.

    به گزارش مشعل نيوز، دکتر حسن روحانی، در دیدار جمعی از فعالان سیاسی با تأکید بر اینکه با مقاومت و ایستادگی ملت، امروز جنگ اقتصادی دشمن و فشار حداکثری شکست خورده است و خود آمریکایی‌ها و همه دنیا به این شکست اعتراف می‌کنند، گفت: امروز در مذاکرات وین قدرتمندتر از گذشته مذاکره می‌کنیم.

    وی با تأکید بر اینکه با مقاومت و ایستادگی ملت امروز از پیک مشکلات عبور کرده‌ایم، افزود: هرگونه سخن و حرکتی که به دروغ و تحریف گفته شود و مردم را مأیوس و بی‌نشاط کند، یک خیانت بزرگ است.

    رئیس‌جمهوری تصریح کرد: به مردم اقتصادی را وعده دادیم که در آن بتوانیم به تورم تک‌رقمی و به رشد دورقمی برسیم، به هر دو رسیدیم. یعنی از سال ۹۴ تورم تک‌رقمی شد. در ۹۵ تک‌رقمی بود، ۹۶ تک‌رقمی بود. حتی در سال ۹۷ که جنگ اقتصادی آغاز شد در سه ماه نخست سال باز تک‌رقمی بود، یعنی توانستیم تورم تک‌رقمی را که دنبال آن بودیم، بعد از ۲۶، ۲۷ سال محقق کنیم که تا آن زمان در کشور تورم تک‌رقمی مداوم نبود. البته مدت کوتاهی تورم تک‌رقمی داشتیم، اما اینکه دو سال و نیم بتوانیم تورم تک‌رقمی را ادامه دهیم، این کاری بود که دنبال کردیم.

    روحانی عنوان کرد: امروز از پیک مشکلات عبور کردیم، افتتاح‌های بسیار بزرگی داشتیم و مردم ما شاهد بودند که در سال ۹۹ و همین امسال، سال ۱۴۰۰ هر هفته افتتاح‌های بزرگ داریم. هم توسط بنده در پنجشنبه‌های افتتاح و هم روزهای دیگر که وزیران و استاندارها و فرمانداران افتتاح می‌کنند، طرح‌ها، طرح‌های مهم و کم‌نظیری در تاریخ ایران هستند.

    وی گفت: در پارس‌جنوبی خودکفایی‌هایی رقم خورد و در تولید گاز از یک میلیارد مترمکعب در روز عبور کردیم. به هر حال توانستیم در این چند سال حرکت بزرگی در همه بخش‌های انرژی ایجاد کنیم. تحولی که به‌زودی در زمینه صادرات نفت از دریای عمان انجام می‌گیرد. صادرات نفت ما از خلیج‌فارس بود، از این به بعد هم از خلیج‌فارس و هم از دریای عمان نفت صادر می‌کنیم. هزار کیلومتر لوله‌کشی تا چند هفته دیگر افتتاح می‌شود و نفت ما افزون بر خارک از جاسک هم صادر می‌شود.

    https://www.mashalnews.ir/?p=5656
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.