Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»جدیدترین اخبار»نصب بازوهای بارگیری نخستین اسکله بندر خدماتی و صادراتی تمبک

    نصب بازوهای بارگیری نخستین اسکله بندر خدماتی و صادراتی تمبک

    نصب بازوهای بارگیری نخستین اسکله بندر خدماتی و صادراتی تمبک

    مجری طرح بندرخدماتی و صادراتی تمبک از نصب سه بازوی بارگیری بوتان و پروپان نخستین اسکله بندر خدماتی و صادراتی تمبک خبر داد و گفت: محموله گاز مایع این اسکله تا پیش از پایان امسال آماده صادرات می‌شود.

    به گزارش پايگاه خبري مشعل؛پیام معتمد با اشاره به اینکه عملیات بارگیری و نصب این تجهیزات با توجه به تحریم‌های بین‌المللی و حضور نیافتن شرکت سازنده خارجی، از سوی متخصصان داخلی و با رعایت دقیق ضوابط و رویه‌های ایمنی انجام شد، افزود: نصب بازوهای بارگیری نخستین اسکله بندر خدماتی و صادراتی تمبک نتیجه تلاش و به‌کارگیری توان فنی و تخصصی تیم‌های بخش کارفرما، مشاور و پیمانکاران این پروژه است.

     وی با بیان اینکه این بازوهای بارگیری شامل بوتان، پروپان و یک بازوی مشترک هر یک با ظرفیت بارگیری ۲۵۰۰ تن در ساعت است و پیشرفت کلی این طرح را ٧٥ درصد اعلام و تصریح کرد: انتظار می رود تا اواخر امسال صادرات نخستین محموله گاز مایع (LPG) از این اسکله محقق شود.

    معتمد با اشاره به اینکه ساخت بندر خدماتی و صادراتی تمبک با هدف صادرات گاز مایع (LPG) و گوگرد تولیدی از فازهای ۱۳، ۱۴، ۱۹ و ۲۴-۲۲ در منطقه تمبک در فاصله ۲۵۰ کیلومتری بندربوشهر آغاز شده است، گفت: به‌منظور تحقق این هدف، ساخت دو اسکله صادرات LPG و یک اسکله صادرات گوگرد با امکان پهلوگیری کشتی‌هایی با ظرفیت ۵ تا ۵۰ هزار تن در دستور کار قرار گرفته است.

    ساخت بندر تمبک در منطقه پارس دو از سال ۱۳۹۲ آغاز شد و پیمانکار اجرایی آن قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ( ص) است.

    اخبار مرتبط

    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=1292
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید