Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»جدیدترین اخبار»مطالبه خسارت دو میلیارد دلاری از شرکت روسی بابت لکه سوختی

    مطالبه خسارت دو میلیارد دلاری از شرکت روسی بابت لکه سوختی

    مطالبه خسارت دو میلیارد دلاری از شرکت روسی بابت لکه سوختی

    دیده بان محیط زیست روسیه از شرکت نیروی وابسته به غول معدنی نوریلسک نیکل (نورنیکل) روسیه درخواست کرد ۱۴۸ میلیارد روبل معادل دو میلیارد دلار بابت خسارتی که در پی نشت سوخت و آلودگی آبهای قطب شمال در سیبری وارد کرده است، پرداخت کند.

     دیده بان روس “پریرودنازدور” در بیانیه‌ای اعلام کرد که درخواستی به شرکت NTEK برای جبران داوطلبانه خساراتی که در پی نشت سوخت در ۲۹ ماه مه وارد کرده، ارسال کرده است.

    ارزش سهام شرکت نورنیکل در بازار مسکو پس از انتشار این بیانیه پنج درصد سقوط کرد.

    شرکت نورنیکل اعلام کرد هنوز اسناد این دیده بان را دریافت نکرده و تنها پس از بررسی آنها، در این باره اظهارنظر خواهد کرد.

    کاهش فشار یک مخزن سوخت باعث آزاد شدن ۲۱ هزار تن دیزل در رودخانه ها و نواحی اطراف شهر نوریلسک شد. سازمان صلح سبز این حادثه را با حادثه فاجعه آمیز نشت نفت از اکسون والدز در سال ۱۹۸۹ در آلاسکا مقایسه کرده است.

    بر اساس گزارش رویترز، دیمیتری کابیلکین، وزیر منابع طبیعی و محیط زیست روسیه در بیانیه جداگانه ای اعلام کرد میزان خسارتی که به منابع آبهای قطب شمال وارد شده، بی سابقه است و این رقم به شدت این خسارات مربوط می شود. اگر کسی حادثه نفتکش اکسون والدز در سواحل آلاسکا را به خاطر داشته باشد، میزان خسارت و جریمه در پرونده مذکور، بیش از پنج میلیارد دلار بود.

    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=3044
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید