Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»جدیدترین اخبار»مدیرعامل شرکت نفت ایران: ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    مدیرعامل شرکت نفت ایران: ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    نگاه جدی مسئولان پس از یک دهه به افت فشار گاز در پارس جنوبی - خبرگزاری مهر  | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    مدیرعامل شرکت نفت ایران با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی در اکتشاف نفت و گاز و اینکه سند هوش مصنوعی در موضوع نفت نهایی شده، گفت: قرار است با  این اقدام بزرگ ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی دیجیتال شده و به کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه برسد.

    به گزارش مشعل نیوز، دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه روز چهارشنبه در مراسمی با حضور معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران و سرپرست دانشگاه صنعتی شریف و برخی مدیران، استادان و فناوران این دانشگاه رونمایی شد.

    ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در این مراسم گفت: باید با تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه با عزمی جدی به حل مسائل جامعه اهتمام بورزیم زیرا این الگوی بین‌المللی در همه دنیا صادق است، کشورهایی پیشرفت کرده‌اند که دانشگاهی سرآمد دارند.

    ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    محسن خجسته مهر با بیان اینکه دانشگاه زیرساخت توسعه و پیشرفت کشور را فراهم می‌کند و دانشجویان هم به عنوان سرمایه ملی، مقدرات آینده کشور را رقم می‌زنند، تاکید کرد: باید چالش‌های موجود در کشور را تبدیل به فرصت‌های فناورانه کنیم.

    وی افزود: موضوع اقتصاد مقاومتی، یعنی توانمندی کشور برای اداره صنعت و جلوگیری از زمین‌گیر شدن جامعه در مواجهه با تحریم ها است.

    مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به موفقیت کشور در فاز ۱۵ پارس جنوبی برای نخستین بار در دنیا گفت: امروز همه جهان به قدرت انقلاب اسلامی واقف شده‌اند و اقتدار علمی‌ خود را در عمل به اثبات رساندیم.

    خجسته مهر درخصوص کاربرد هوش مصنوعی در اکتشاف نفت و گاز تصریح کرد: سند هوش مصنوعی را در موضوع نفت نهایی کرده‌ایم و قرار است با این اقدام بزرگ ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی را دیجیتال کرده و به کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه برسد.

    ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    سرپرست دانشگاه صنعتی شریف نیز در این مراسم با اشاره به اولین دوره جذب دانشجویان رشته نفت در دانشگاه شریف در سال ۱۳۷۹ افزود: پس از سال‌ها امروز دانشجویان این رشته در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری از این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند و در حوزه صنعت نفت یا به‌عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند.

    سیدعباس موسوی با تاکید بر پیشرو بودن صنعت نفت در کشور گفت: در این برهه از زمان باید مسوولان کشور بخش عمده ظرفیت خود را برای صنعت نفت فعال کنند، تا زمینه‌ای فراهم شود که با حمایت دولت از این صنعت، سایر صنایع کشور نیز متنعم شوند و در راستای رفع نیازهای کشور فعالیت خود را گسترش دهند.

    ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    وی با اشاره به طرح موضوع راهیان پیشرفت در دانشگاه‌ها گفت: به کمک این برنامه و بازدید و آشنایی نزدیک استادان و دانشجویان دانشگاه از صنعت نفت، می‌توان از ظرفیت بالقوه دانشگاه بهره برد و با ایجاد حس امیدواری از مهاجرت نخبگان جلوگیری کرد.

    معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف نیز در خصوص ورود دانشگاه به عرصه نسل چهارم اظهارکرد: در طول سال‌های گذشته از دانشگاه مبتنی بر آموزش و پژوهش گذر کرده ایم و نسل دانشگاه فناور و کارآفرین را پشت سر گذاشته و امروز با نسل چهارم دانشگاه و ورود به فضای نوآوری مواجه شده‌ایم.

    حسن حدادپور تصریح کرد: در حال حاضر ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف در اکوسیستم نوآوری با محوریت دانشگاه در ناحیه نوآوری در حال فعالیت هستند.

    وی از خلاء نیروی انسانی در آینده‌ای نزدیک در کشور خبر داد و آن را تلنگری دانست و تاکیدکرد: باید از هم اکنون به فکر جذب و نگهداشت سرمایه‌های انسانی خود باشیم و تدبیری برای آن اتخاذ کنیم.

    ۱۵ میدان نفتی پارس جنوبی با کمک هوش مصنوعی به تولید انبوه می‌رسد

    معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در ادامه گفت: با کمک استادان پروژه‌هایی که امکان تبدیل به محصول هستند را تعریف کرده‌ایم و تاکنون بیش از ۱۴۰ طرح ارسال شده و پس از صدور احکام برای کمیته داوری و ارزیابی، کار بررسی طرح‌ها آغاز شده است که طرح‌های واجد شرایط، شناسایی می‌شوند.

    به گفته وی، در مجموع ۱۱۷ نفر از استادان در این طرح شرکت کردند که مشارکت ۲۶ درصدی را به همراه داشت و در نهایت ۱۴ طرح منتخب توسعه فناوری و محصولات دانش‌بنیان توسط تیم‌های دانشگاهی تعریف و اجرایی می‌شود.

    در ادامه برنامه دکتر جمشیدی رییس دانشکده شیمی و نفت، دکتر عباس‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه و دبیر علمی همایش بین‌المللی انرژی و دکتر قائم مقامی عضو هیئت علمی دانشگاه شریف در سخنانی موضوعات و محورهای همکاری دانشگاه پیرامون پژوهش‌های نفتی را با معاون وزیر نفت در میان گذاشتند.

    در حاشیه این مراسم نیز دکتر سیاوش بیات رییس پژوهشکده الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به طرح‌های راهبردی مشترک با صنعت نفت در دانشگاه، به تفصیل به معرفی دستگاه نیمه صنعتی نمونه‌گیری افقی درون چاه پرداخت.

    TRANSLATE with x
    English

    Arabic Hebrew Polish
    Bulgarian Hindi Portuguese
    Catalan Hmong Daw Romanian
    Chinese Simplified Hungarian Russian
    Chinese Traditional Indonesian Slovak
    Czech Italian Slovenian
    Danish Japanese Spanish
    Dutch Klingon Swedish
    English Korean Thai
    Estonian Latvian Turkish
    Finnish Lithuanian Ukrainian
    French Malay Urdu
    German Maltese Vietnamese
    Greek Norwegian Welsh
    Haitian Creole Persian  

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=12775
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید