Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»اخبار مصور»مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد:| ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون توسعه ۶ میدان نفتی

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد:| ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون توسعه ۶ میدان نفتی

    افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت با امضای قرارداد توسعه ۶ میدان نفتی - نبض  انرژی - اخبار صنعت نفت، گاز و پتروشيمی

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با امضای قراردادهای بالادستی توسعه ۶ میدان نفتی، حدود ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی از مجموع ۱۳ میلیارد دل سهم مردم مناطق پیرامونی می‌شود.

    به گزارش پایگاه خبری مشعل نیوز، محسن ‌خجسته‌مهر در آیین امضای قراردادهای بالادستی توسعه ۶ میدان نفتی به ارزش ۱۳ میلیارد دلار با بیان اینکه امروز یکی از به یادماندنی‌ترین رویدادهای تاریخ صنعت نفت و جمهوری اسلامی ایران  رقم می‌خورد، اظهار کرد: هفته پیش یکی از مهم‌ترین رویدادها مربوط به قراردادهای فشارافزایی میدان‌های پارس جنوبی برگزار شد و این وعده وزارت نفت از آغاز دولت سیزدهم بود.

    وی با اشاره به اینکه امروز یکی از مهم‌ترین مأموریت‌ها و تکالیف وزارت نفت در دولت سیزدهم و رئیس جمهوری به وقوع می‌پیوندد، افزود: این مأموریت حاصل عمیق‌ترین و فشرده‌ترین کاری بود که در شرکت ملی نفت ایران انجام شد و همه تلاش و کوشش این شرکت با آغاز کار دولت سیزدهم این بوده که سهم بسزایی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد.

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزایش تولید نفت و صادرات آن، جمع‌آوری گازهای مشعل و مقام نخست در تولید بار اول را از وعده‌های این شرکت برشمرد و گفت: امروز شاهد عملی شدن همه این وعده‌ها هستیم.

    خجسته‌مهر گفت: دولت سیزدهم به کارهای بزرگ و زیربنایی مبادرت کرده و امروز توانسته‌ایم حاصل دستاوردهای محسوس را به‌ مردم ارائه کنیم و برای اجرای برنامه هفتم توسعه آماده شویم.

    وی با بیان اینکه قراردادهایی که امروز با شرکت‌های اکتشاف و تولید و بانک‌ها امضا می‌کنیم برای تحقق اهداف کمّی برنامه هفتم توسعه است، اظهار کرد: کارهای زیربنایی را آغاز کرده‌ایم و به‌دنبال رشد ۸ درصدی اقتصادی هستیم که در برنامه هفتم توسعه به ما تکلیف شده است.

    تحقق رشد ۸ درصدی اقتصاد با طرح‌های پیشران نفتی و گازی

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: با اجرای طرح‌های پیشران نفت و گاز مانند دو طرح پیشران اقتصاد کشور رشد ۸ درصدی اقتصاد کشور محقق می‌شود.

    خجسته‌مهر با بیان اینکه هدف شرکت ملی نفت مردمی‌ کردن اقتصاد کشور و هدایت نقدینگی کشور و سرمایه‌های مردم به سمت کارهای مولد و ارزش‌آفرین است، افزود: با ابتکاری که در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران به‌کار گرفته شد، برای نخستین بار در کشور نقش بانک‌ها از تسهیلات‌دهنده به سرمایه‌گذار تبدیل شد و پتروشیمی‌ها را نیز برای تأمین خوراک موردنیاز خودشان وارد بحث‌های توسعه و تولید از میدان‌های نفتی و گازی کرده‌ایم.

    وی با بیان اینکه امروز یکی از جلوه‌های واقعی ملی شدن صنعت نفت در حال رقم خوردن است، اظهار کرد: زمانی که فکر، مدیریت، ساخت و توان ایرانی به‌طور کامل محقق شود، می‌توانیم به‌طور واقعی ادعا کنیم صنعت نفت کشور ملی شده است.

    آزادگان؛ یکی از ۱۰ میدان نفتی فوق‌عظیم دنیا

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه یکی از بزرگ‌ترین قراردادها مربوط به میدان نفتی آزادگان است، گفت: این میدان حدود ۳۲ میلیارد بشکه نفت درجا دارد و به‌عنوان یکی از ۱۰ میدان فوق عظیم دنیا معرفی می‌شود.

    خجسته‌مهر با بیان اینکه هدف‌گذاری ما روی مهم‌ترین و بزرگ‌ترین میدان‌های مشترک نفتی و گازی است، افزود: این هدف‌گذاری عمیق و دقیق است و برای افزایش تولید در آینده امروز گام‌های واقعی و قراردادی مهمی را برداشته‌ایم.

    وی اظهار کرد: در گذشته قرارداد یک میدان مشترک نفتی و گازی یا فسخ می‌شد، یا آن میدان را کان‌لم‌یکن می‌کردند، اما امروز شرکت ملی نفت ایران این کار بزرگ را با توانمندی انجام داده است.

    معاون وزیر نفت با بیان اینکه تاکنون هشت شرکت بزرگ بین‌المللی از جمله شل و توتال برای توسعه این میدان‌ها ورود و اطلاعات میدان را دریافت کرده‌اند، گفت: این شرکت‌ها هیچگاه وارد بحث توسعه این ۶ میدان نشدند.

    خجسته‌مهر افزود: با امضای این قراردادها تولید اضافه ۴۰۰ هزار بشکه در روز محقق می‌شود و با احتساب تولیدی کنونی این میدان‌ها، تولید آنها به ۶۲۰ هزار بشکه در روز می‌رسد. درآمد تولید اضافه ۴۰۰ هزار بشکه در روز سالانه ۱۵ میلیارد دلار است و این به‌معنای ارزش‌آفرینی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

    وی بیان کرد: همه این طرح‌ها توسط بانک‌های و سرمایه‌گذار و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام می‌شود، حجم نفت درجای این ۶ میدان ۳۸ میلیارد بشکه و تولید اضافی ۴۰۰ هزار بشکه و تولید نهایی ۶۲۰ هزار بشکه در روز است، همچنین ۶۱۵ حلقه چاه جدید و تعمیری با استقرار ۵۰ دستگاه دکل در این مناطق حفاری می‌شود.

    ۲۵۰ میلیون دلار پروژه مسئولیت اجتماعی سهم مناطق پیرامون ۶ میدان

    مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه با اجرای قراردادهای توسعه این ۶ میدان حدود ۶۶ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌شود، ادامه داد: مناطق پیرامونی این میدان‌ها از رفاه نسبی برخوردارند و حدود ۲۵۰ میلیون دلار مسئولیت اجتماعی از کنار این ۱۳ میلیارد دلار پروژه سهم مردم این مناطق می‌شود.

    خجسته‌مهر با بیان اینکه این کار محصول هدایتگری و حمایت‌های دولت سیزدهم به‌ویژه معاون اول و وزیر نفت است، گفت: طبق تأکید مقام معظم رهبری در سرعت بخشیدن انجام فرآیند قراردادها و تنفیذ آنها، موفق به سرعت‌ بخشیدن اجرا و امضای این قراردادها شده‌ایم.

    TRANSLATE with x
    English

    Arabic Hebrew Polish
    Bulgarian Hindi Portuguese
    Catalan Hmong Daw Romanian
    Chinese Simplified Hungarian Russian
    Chinese Traditional Indonesian Slovak
    Czech Italian Slovenian
    Danish Japanese Spanish
    Dutch Klingon Swedish
    English Korean Thai
    Estonian Latvian Turkish
    Finnish Lithuanian Ukrainian
    French Malay Urdu
    German Maltese Vietnamese
    Greek Norwegian Welsh
    Haitian Creole Persian  

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=13011
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید