Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه 28 مرداد 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»قیمت نفت کاهش یافت

    قیمت نفت کاهش یافت

    قیمت نفت در معاملات امروز اندکی کاهش یافت، اما همچنان بالای 96 دلار معامله می‌شود.

    قیمت نفت کاهش یافت

    به گزارش گروه بين الملل مشعل نيوز به نقل از رویترز، با برداشت سود سرمایه‌گذاران از افزایش قیمت‌های ثبت شده در روز گذشته و همچنین افت شاخص‌های بورس در جهان، قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه کاهش یافت، هرچند نگرانی در مورد درگیری روسیه و اوکراین و اختلال در عرضه انرژی مانع کاهش بیشتر قیمت‌ها شد.

    هر بشکه نفت برنت با 46 سنت کاهش 96.02 دلار فروخته شد. نفت برنت روز گذشته 2.04 دلار افزایش یافته بود.

    هر بشکه نفت خام آمریکا با 51 سنت کاهش 94.95 دلار معامله شد. این نوع نفت نیز روز گذشته 2.36 دلار رشد قیمتی را ثبت کرده بود.

    قیمت هر دو شاخص نفتی دیروز به بالاترین رقم از سپتامبر 2014 رسیدند، به طوری که نفت برنت به 96.78 دلار و نفت سبک آمریکا WTI به 95.82 دلار در هر بشکه رسید.

    روسیه یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان نفت و گاز در جهان است و نگرانی‌ها در مورد درگیری این کشور با اوکراین که آمریکا مدعی آن است، می‌تواند قیمت نفت را به 100 دلار در هر بشکه برساند که این رقم از سال 2014 تاکنون ثبت نشده است.

    تسویوشی یوئنو، اقتصاددان ارشد در موسسه تحقیقاتی NLI گفت: «برداشت سود بر بازار تاثیر گذاشته و در عین حال، اخبار تازه تاثیرگذار بر بازار کم است و نگرانی‌ها در مورد وضعیت اوکراین همچنان اثر نگذاشته است.»

    وی افزود: «در بحبوحه درگیری ها میان روسیه و اوکراین به همراه مذاکرات هسته‌ای ایران، سرمایه‌گذاران منتظرند که چه اتفاقی می‌افتد.»

    بازیگران بازار همچنان چشم انداز برای نفت را صعودی می‌دانند. قیمت‌ها در کمتر از سه ماه بیش از 30 درصد رشد داشته و نگرانی فزاینده‌ای در مورد افزایش تورم و بالا رفتن نرخ بهره وجود دارد که سبب شده سرمایه‌گذاران در هفته گذشته اقدام به برداشت سود کردند.

    سرمایه گذاران همچنین در حال رصد مذاکرات هسته‌ای ایران هستند.

    در حالی که سرمایه گذاران بر پیامدهای حمله قریب الوقوع روسیه به اوکراین تمرکز کردند، شاخص‌های سهام های آسیایی امروز کاهش یافت.

    روز گذشته، قیمت نفت در بازارهای جهانی به دنبال نگرانی‌ها در مورد تنش‌های روسیه و اوکراین افزایش یافت و به قیمت جدیدی در بالاترین رقم بیش از 7 سال گذشته رسید.

    ادعاهای آمریکا مبنی بر حمله قریب‌الوقوع روسیه به اوکراین، در بازارهای مالی در جهان سر و صدا به پا کرد. آمریکا روز یک شنبه مدعی شده بود، روسیه می‌تواند در هر زمانی به اوکراین حمله کند و ممکن است، بهانه‌ای غافل‌گیرکننده برای حمله ایجاد کند.(جزئیات بیشتر)

    این تنش‌ها در حالی اتفاق افتاده است که اوپک و هم پیمانانش موسوم به اوپک پلاس در بالا بردن تولید نفت با وجود تعهد به افزایش روزانه 400 هزار بشکه در هر ماه، تا ماه مارس با چالش روبرو هستند.

    آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرده است، شکاف میان تولید اوپک پلاس و هدف مد نظر این گروه در ماه ژانویه به 900 هزار بشکه در روز رسیده است.

    در عین حال، بانک جی پی مورگان نیز اعلام کرد: این شکاف برای خود اوپک به تنهای روزانه 1.2 میلیون بشکه است.

    این بانک پیش‌بینی کرد: قیمت نفت احتمالا با توجه به خطرهای مربوط به ظرفیت مازاد به 125 دلار در بشکه افزایش یابد.

    در عین حال، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی دیروز از اوپک پلاس خواست، تا شکاف میان صحبت‌ها و اقداماتشان را از بین ببرند.(جزئیات بیشتر)

    https://www.mashalnews.ir/?p=7642
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.