Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه 28 مرداد 1405
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی: | سرمایه‌گذاری در صنایع نفت و گاز تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

    عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی: | سرمایه‌گذاری در صنایع نفت و گاز تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

    سرمایه‌گذاری در صنایع نفت و گاز تحریم‌ها را بی‌اثر می‌کند

    عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تداوم سرمایه‌گذاری در صنعت نفت موضوعی مهم و راهبردی است، گفت: سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز سبب بی‌اثر شدن تحریم‌ها می‌شود.

    به گزارش مشعل نيوز؛ هادی بیگی‌نژاد با بیان اینکه دولت سیزدهم از زمان آغاز فعالیتش دائم در حال برنامه‌ریزی و اقدام‌های اجرایی برای توسعه زیرساخت‌های کشور است، گفت: امروز تداوم سرمایه‌گذاری در صنعت نفت موضوعی مهم و راهبردی است، بی‌شک سرمایه‌گذاری در صنایع نفت و گاز سبب بی‌اثر شدن تحریم‌ها می‌شود.

    وی افزود: شرکت‌های خصوصی می‌توانند در بخش بالادست صنایع نفت و گاز سرمایه‌گذاری کنند، این رویکرد در صنعت گاز به تقویت شبکه توزیع کشور کمک می‌کند و برای مصرف داخلی صنایع نیز سودمند است.

    این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: تحریم‌ها باید خنثی و بی‌اثر شوند، دولت تلاش دارد با تکیه بر توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخلی برای حل مشکلات کشور اقدام کند.

    بیگی‌نژاد فعال شدن دیپلماسی انرژی را یکی از راهای بی‌اثر شدن تحریم‌ها خواند و اظهار کرد: معتقدم یکی از راه‌هایی که مسیر دور تازه همکاری‌ها را باز می‌کند دیپلماسی انرژی است و خوشبختانه در این دولت این مهم به‌خوبی پیگیری می‌شود.

    وی یکی از راهکارهای افزایش فروش نفت را نیز احیای دیپلماسی انرژی دانست و گفت: احیای دیپلماسی انرژی ضروری است، اگر دیپلماسی انرژی کشور فعال شود بی‌شک مسیر فروش نفت و فرآورده‌های نفتی نیز هموار می‌شود که خوشبختانه امروز چنین اتفاقی افتاده است.

    https://www.mashalnews.ir/?p=7660
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.