Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»شرکت انرژی ایتالیایی جدیدترین طعمه هکرها شد

    شرکت انرژی ایتالیایی جدیدترین طعمه هکرها شد

    شرکت انرژی ایتالیایی جدیدترین طعمه هکرها شد

    گروه انرژی تجدیدپذیر ایتالیایی ERG تایید کرد هدف حمله سایبری قرار گرفته که باعث اختلال جزئی در زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطاتش شده است اما همه نیروگاههایش بدون مشکل فعالیت دارند.

    به گزارش  مشعل نيوز روزنامه ایتالیایی لارپوبلیکا  با اشاره به هکرهایی که مسئولیت حمله را برعهده گرفتند، گزارش کرد شرکت ERG روز جمعه هدف حمله باج افزاری قرار گرفت.

    شرکت ERG در پاسخ به این گزارش، در بیانیه ای اعلام کرده که حوادثی که روی سیستمهای فناوری اطلاعات و ارتباطات این شرکت تاثیر گذاشته بودند، کنترل شده اند و این شرکت بلافاصله رویه های امنیت سایبری خود را فعالیت کرده است. شرکت ERG تایید کرد که همه نیروگاهش فعالیت می کنند و با اختلال روبرو نشده اند.

    این شرکت که بزرگترین اپراتور نیروی بادی ایتالیا به شمار می رود تقریبا ۳.۲ گیگاوات ظرفیت نصب شده دارد.

    شرکتهای انرژی در سراسر جهان هشدار داده اند حملات سایبری با دیجیتالی شدن بیشتر شبکه ها و سیستمهای آنها تداول بیشتری پیدا کرده است.

    بر اساس گزارش رویترز، منطقه لاتزیوی ایتالیا یکشنبه هفته جاری اعلام کرد سیستمهای فناوری اطلاعات شرکت مدیریت کننده واکسیناسیون کووید ۱۹ هدف حمله هکرها قرار گرفته و به بسته شدن سیستم ثبت نام منجر شده است.

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.