Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»ساخت پمپ بنزین‌های برقی از سوی دانش‌بنیان‌ها

    ساخت پمپ بنزین‌های برقی از سوی دانش‌بنیان‌ها

    ساخت پمپ بنزین‌های برقی از سوی دانش‌بنیان‌ها

    محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید برخی قطعات نگهداری و انتقال سوخت خودروهای سواری در داخل کشور شدند.

    به گزارش مشعل نيوز؛ آرمان موسوی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه ما به عنوان یک مجموعه‌ فناور و دانش‌بنیان ۲۴ سال است که با به‌کارگیری نوآوری و خلاقیت به تولید قطعات متنوع خودرو وارد شدیم، گفت: باک‌های تولیدی و پمپ بنزین‌های برقی دو محصول تایید شده دانش‌بنیان این شرکت است که مطابق با استانداردهای روز جهان به مرحله تولید رسید.

    وی خاطر نشان کرد: این محصولات سبز و دوستدار محیط‌زیست به دلیل کیفیت بالا به بازار کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی صادر می‌شود.

    بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، موسوی خاطر نشان کرد: پروژه‌های نوآورانه‌ای از جمله طراحی و تولید قطعات سیستم سوخت‌رسانی خودروهای تولیدی در کشور منطبق با استانداردهای یورو ۴ و با قابلیت ارتقا تا سطح یورو ۶ و طراحی و تولید باک پلیمری خودروها از جمله خدماتی است که توسط شرکت ارائه می‌شود.

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.