Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»جدیدترین اخبار»زمستان نیامده محدودیت های سوختی صنایع و پتروشیمی ها آغاز شد

    زمستان نیامده محدودیت های سوختی صنایع و پتروشیمی ها آغاز شد

    ساخت ۳۵۰ هزار تن محصولات نفتی در پالایشگاه پتروشیمی شوشتر | خبرگزاری صدا و  سیما

    سال گذشته پس از برودت بی سابقه، محدودیت هایی برای صنایع عمده ، نیروگاه ها و پتروشیمی ها در نظر گرفته شد، اما امسال هنوز زمستان نیامده محدودیت های گازی از امروز آغاز شد.

    به گزارش مشعل نیوز؛ سرمای بی سابقه سال گذشته ابتدا محدودیت‌هایی برای سیمانی‌ها، صنایع عمده، نیروگاه‌ها و در نهایت برای پتروشیمی‌ها رقم زد و امسال با وجود آنکه برودت هوا نسبت به سال گذشته ۱۵ روز دیرتر آغاز شد، اما همزمان با ورود اولین موج سرما در برخی از نقاط ایران محدودیت سیمانی‌ها، صنایع عمده، نیروگاه‌ها و حتی پتروشیمی‌ها آغاز شد.

    سعید عقلی در ارتباط تلویزیونی از ایجاد محدودیت‌هایی در بخش‌های مختلف؛ نیروگاهی، صنایع عمده و پتروشیمی‌ها برای تأمین گاز پایدار در بخش خانگی و سایر بخش‌ها سخن به میان آورد، اتفاقی که سال گذشته با افزایش برودت هوا منجر به کاهش تولید و افزایش قیمت برخی از محصولات شد. سال گذشته پس از محدودیت در نظر گرفته شده برای پتروشیمی‌ها کاهش ۳۰ درصدی تولید را به دنبال داشت به طوری که احمد مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران در رابطه با محدودیت‌های جدید پتروشیمی‌ها به مهر گفته بود: محدودیت ایجاد شده منجر به کاهش ۳۰ درصدی تولید پتروشیمی‌های گازی شده است.

    وی ادامه داد: تمامی پتروشیمی‌های گازی کاهش تولید داشته‌اند از خراسان گرفته تا یاسوج تمامی پتروشیمی‌های متانولی و اوره‌ای ظرفیت تولید شأن به ۷۰ درصد رسیده است.

    محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس مهر ماه گفته بود: ریشه گران شدن فولاد، بورس نیست بلکه بی‌تدبیری در تأمین اقلام مربوط به بهای تمام‌شده در این بخش است که از طریق محدودیت گاز و برق حاصل می‌شود و نباید آدرس غلط به جامعه و اقتصاد کشور بدهیم.

    پورابراهیمی با اشاره به اینکه باید بهای تمام‌شده تولید فولاد را پایین بیاوریم، اظهار داشت: هزینه‌های سنگینی که دو ماه قطعی برق و گاز برای بخش فولاد ایجاد می‌کند، حتماً می‌تواند بهای تمام‌شده این بخش را افزایش دهد؛ بنابراین وقتی بهای تمام‌شده تولید بالا برود، قیمت مصرف‌کننده افزایش پیدا خواهد کرد.

    وی خاطرنشان کرد: ازاین‌رو اگر کسی می‌خواهد قیمت فولاد کاهش پیدا کند، باید عوامل تولید اعم از سوخت، خوراک با قیمت پایین و مستمر در اختیار تولیدکننده قرار دهد و گاز را در زمستان و برق را در تابستان به مدت دو ماه قطع نکند.

    به گزارش خبرنگار مهر ایجاد محدودیت برای صنایع در حالی رقم خورده است که وزارت نفت چندی پیش پیشنهاد ذخیره سازی گاز توسط صنایع را مطرح کرده است.

    TRANSLATE with x
    English

    Arabic Hebrew Polish
    Bulgarian Hindi Portuguese
    Catalan Hmong Daw Romanian
    Chinese Simplified Hungarian Russian
    Chinese Traditional Indonesian Slovak
    Czech Italian Slovenian
    Danish Japanese Spanish
    Dutch Klingon Swedish
    English Korean Thai
    Estonian Latvian Turkish
    Finnish Lithuanian Ukrainian
    French Malay Urdu
    German Maltese Vietnamese
    Greek Norwegian Welsh
    Haitian Creole Persian  

     
    TRANSLATE with
    COPY THE URL BELOW
    Back

    EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
    Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
    Back
    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=12510
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید