Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»رشد ملایم قیمت نفت در سایه تلاش آمریکا برای صلح در اوکراین و کاهش ذخایر

    رشد ملایم قیمت نفت در سایه تلاش آمریکا برای صلح در اوکراین و کاهش ذخایر

    رشد ملایم قیمت نفت در سایه تلاش آمریکا برای صلح در اوکراین و کاهش ذخایر

     قیمت نفت پس از کاهش در جلسه معاملاتی قبل، اندکی افزایش یافت، زیرا نگرانی‌ها از اینکه تلاش آمریکا برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین ممکن است عرضه را به بازار اشباع‌شده اضافه کند، با کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام ایالات متحده جبران شد.

    به گزارش مشعل نیوز، بهای معاملات آتی نفت خام «برنت» (Brent) ۱۶ سنت معادل ۰.۲۵ درصد رشد کرده و به ۶۳.۶۷ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که بهای آتی نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» (WTI) آمریکا با ۱۷ سنت معادل ۰.۲۹ درصد افزایش به ۵۹.۶۱ دلار رسید.

    هر دو شاخص پس از کاهش ۲.۱ درصدی در جلسه معاملاتی روز چهارشنبه، اندکی افزایش یافتند. این رشد پس از انتشار گزارشی از رویترز رخ داد که در آن به نقل از دو منبع آگاه آمده بود آمریکا به اوکراین اعلام کرده است تا یک چارچوب پیشنهادی آمریکا برای پایان دادن به جنگ با روسیه را بپذیرد؛ چارچوبی که شامل واگذاری بخشی از خاک و برخی تسلیحات.

    قیمت‌ها به دلیل نگرانی‌ها از این که پایان جنگ اوکراین ممکن است تحریم‌ها بر فروش نفت روسیه را لغو کند و این عرضه همزمان با ذخیره‌سازی نفت روی نفتکش‌ها و افزایش سهمیه تولید تولیدکنندگان عمده وارد بازار شود، کاهش یافت.

    تحلیلگران «ING» روز پنجشنبه در یادداشتی هشدار دادند که بعید است اوکراین از این طرح حمایت کند، زیرا ممکن است به نفع روسیه باشد، اما «نشانه‌هایی از تلاش ادامه‌دار آمریکا برای دستیابی به توافق، برخی نگرانی‌ها درباره تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و همچنین شدت اجرای محدودیت‌های فعلی را کاهش می‌دهد.»

    از سوی دیگر، کاهش بیشتر از حد انتظار ذخایر نفت خام ایالات متحده که روز چهارشنبه گزارش شد، تا حدی به تثبیت قیمت کمک کرد.

    اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) اعلام کرد که ذخایر نفت خام در هفته منتهی به ۱۴ نوامبر، ۳.۴ میلیون بشکه کاهش یافته و به ۴۲۴.۲ میلیون بشکه رسید، در حالی‌که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، کاهش تنها ۶۰۳ هزار بشکه را پیش‌بینی کرده بودند.

    https://www.mashalnews.ir/?p=19962
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.