Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»چهار خبر ویژه - چپ»رئیس‌جمهوری:| فروش داخلی و عرضه نفت در بورس انرژی گامی برای مقابله با تحریم است

    رئیس‌جمهوری:| فروش داخلی و عرضه نفت در بورس انرژی گامی برای مقابله با تحریم است

    فروش داخلی و عرضه نفت در بورس انرژی گامی برای مقابله با تحریم است

    رئیس‌جمهوری طرح فروش داخلی نفت و عرضه آن در بورس انرژی را از جمله طرح‌های مبتنی بر اقتصاد مردم محور و اقدامی مؤثر همسو با سامان دادن به بازار سرمایه و بورس و گام مهمی برای مقابله با تحریم نفتی دشمنان دانست.

    به گزارش مشعل نيزو؛  حسن روحانی،در نشست ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، با اشاره به دغدغه‌های متخصصان و اقتصاددانان در زمینه حجم نقدینگی موجود در جامعه و لزوم هدایت آن به مسیر تولید و مقابله با تحریم و جنگ اقتصادی دشمنان، گفت: دولت به‌ویژه ستاد اقتصادی همواره در تلاش برای اتخاذ و اجرای سیاست‌ها و تدابیری در جهت کنترل نقدینگی و هدایت آن به مسیر درست و چرخه تولید بوده است.

    وی طرح فروش داخلی نفت و عرضه آن در بورس انرژی را از جمله طرح‌های مبتنی بر اقتصاد مردم‌محور و اقدامی مؤثر همسو با سامان دادن به بازار سرمایه و بورس و گام مهمی برای مقابله با تحریم نفتی دشمنان دانست و با توجه به تصویب کلیات این طرح در جلسه روز گذشته شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، اظهار امیدواری کرد که پس از تصویب نهایی و تدوین شیوه اجرایی، دولت بتواند این اقدام را عملیاتی کند.

    رئیس‌جمهوری با اشاره به تدوین نقشه راه اقتصادی این ستاد برای هشتمین سال کار دولت و همسو با گشایش در معیشت مردم برمبنای جهش تولید و بهبود محیط کسب‌وکار، ارتقای سرمایه‌گذاری و اشتغال گفت: این نقشه راه مجموعه منسجمی از سیاست‌های کلان در حوزه‌های مختلف اقتصادی است که برای یک سال پیش رو طراحی و تدوین شده تا دولت بتواند در عین مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان و گذر از مشکلات و تنگناهای به‌وجود آمده در اثر شیوع کرونا، اقتصاد را از تکانه‌های بیرونی حفظ و گشایش‌هایی را در زندگی و معیشت مردم ایجاد کند.

    روحانی اتکا به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، آزادسازی و فعال کردن ظرفیت‌های نیمه فعال اقتصادی در کشور و استفاده از مشارکت مردمی را از ویژگی‌های مهم این برنامه دانست و اظهار کرد: این نقشه راه با ایجاد همگرایی و هماهنگی میان همه بخش‌های فعال اقتصادی، افقی روشن برای کشور تا یک سال آینده را ترسیم خواهد کرد.

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.