Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»رئیس‌جمهوری: صنعت نفت سال آینده تحرک بسیار خوبی خواهد داشت

    رئیس‌جمهوری: صنعت نفت سال آینده تحرک بسیار خوبی خواهد داشت

    صنعت نفت سال آینده تحرک بسیار خوبی خواهد داشت

    رئیس‌جمهوری به تحرک در صنعت نفت اشاره کرد و گفت: رقم تولید و صادرات نفت با توجه به شرایط سال آینده در بودجه ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده است و تحرک بزرگی در زمینه رشد اقتصادی کشور به‌وجود خواهد آورد.

    به گزارش مشعل نيوز؛ ،دکتر حسن روحانی، در نشست هیئت دولت به لایحه بودجه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: این بودجه پیام مهمی برای جامعه داشت و جامعه این پیام را دریافت کرده است.

    وی افزود: پیام بودجه این بود که سال ۱۴۰۰ با امسال و سال قبل متفاوت خواهد بود، هم از نظر سیاسی، هم اقتصادی و هم در تحولات بودجه عمرانی که نشان می‌دهد شرایط چگونه است و انتظار مردم را مثبت کرده و در سایه این انتظار مثبت، شاهد تحول مثبت در اقتصاد، کشاورزی و خدمات هستیم.

    رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال رشد اقتصادی مثبت بوده است، افزود: تا پایان سال، رشد اقتصادی با وجود مشکلات مثبت خواهد بود و نخستین اثر آن را در تورم آذرماه می‌بینیم که حرکت در تورم نقطه به نقطه آغاز شده است و در مسیر مهار شتاب تورم خواهیم بود.

    روحانی تصریح کرد: از طرف دیگر صنعت نفت تحرک بسیار خوبی خواهد داشت و در بودجه به‌طور کامل مشهود است که رقم تولید و صادرات نفت را با شرایط سال آینده پیش‌بینی کردیم و خود این تحرک بزرگی را در زمینه اقتصادی به‌وجود خواهد آورد.

    رئیس‌جمهوری عنوان کرد: در زمینه بودجه نشست خوبی را با رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون تلفیق و برخی نمایندگان با معاون اول و رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی از وزیران داشتیم و با مباحثی که داشتیم، دیدگاه‌ها به هم نزدیک‌تر شد.

    روحانی اظهار کرد: در نشست دیروز (نخستین نشست مشورتی دولت و مجلس درباره بودجه ۱۴۰۰ کل کشور) در بسیاری از دیدگاه‌ها، وجه مشترک داشتیم و در بعضی از مواردی که مورد بحث و پرسش بود به جمع‌بندی خوبی رسیدیم که امیدواریم در کمیسیون تلفیق با حضور سازمان برنامه و بودجه بتوانیم بودجه را در زمان مناسب با تصویب نمایندگان دریافت و برای سال آینده برنامه‌ریزی کنیم.

    کد خبر 311097

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.