Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»اخبار مصور»خبرگزاری پلاتس: |تاثیرپذیری ناچیز صنایع پتروشیمی از مرحله نخست توافق تجاری واشنگتن و پکن

    خبرگزاری پلاتس: |تاثیرپذیری ناچیز صنایع پتروشیمی از مرحله نخست توافق تجاری واشنگتن و پکن

    شورای شیمی آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است که تاثیر مرحله نخست توافق تجاری ایالات متحده آمریکا و چین تاثیر اندکی بر صنعت و بازارهای پتروشیمی داشته است.

    خبرگزاری پلاتس، شورای شیمی آمریکا اعلام کرد: مرحله نخست توافق تجاری واشنگتن و پکن که هفته گذشته امضا شد تاثیر اندکی بر تعرفه‌های مربوط به تجارت بازارهای پتروشیمی و پلاستیک بین آمریکا و چین داشته است.

    کریس جان رئیس و مدیرعامل شورای شیمی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حالی که مرحله نخست توافق تجاری آمریکا و چین تعرفه‌های اعمال شده از سپتامبر سال ۲۰۱۹ میلادی بر واردات پلاستیک از چین را از ۱۵ درصد به ۷.۵ درصد در فوریه کاهش می‌دهد، اما تعرفه ۲۵ درصدی اعمال شده در اوت و سپتامبر سال ۲۰۱۸ میلادی بر کالاهای چین شامل لوله، ظروف، ماشین‎آلات، لاستیک، لباس بارانی و کفپوش پابرجا خواهد بود.

    چین نیز در پاسخ تعرفه‌های اعمال شده بر کالاهای آمریکایی در سال ۲۰۱۸ میلادی که شامل صدها نوع رزین و مواد اولیه آمریکایی است، تعرفه ها را بر می‌دارد.

    جان گفت: ما از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا می‌خواهیم به تعهدهای خود در این توافقنامه برای حذف تعرفه‌ها به عنوان بخشی از فاز دوم توافق تجاری واشنگتن و پکن متعهد باشد.

    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=2266
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید