Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»اخبار مصور»حدود ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی تا تابستان ۱۴۰۴ بهره برداری می شود
    وزیر نیرو:

    حدود ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی تا تابستان ۱۴۰۴ بهره برداری می شود

     

     

     وزیر نیرو با بیان اینکه ایران توانایی ساخت نیروگاه‌های ارزان و با کیفیت عالی را دارد، گفت: ظرفیت نیروگاهی که تا پیش از اوج بار تابستان سال آینده به بهره برداری خواهد رسید کمتر از ۱۰ هزار مگاوات است.

    به گزارش مشعل نیوز، عباس علی‌آبادی در یک فایل صوتی که سه شنبه شب در اختیار خبرنگاران قرار گرفت، افزود: اکنون ظرفیت نیروگاهی ۹۳ هزار مگاوات است.

    وی ادامه داد: به این ترتیب ظرفیت نیروگاهی کشور برای تابستان سال آینده حدود ۱۰۰ هزار مگاوات خواهد شد.

    وزیر نیرو خاطرنشان کرد: ایران توانایی ساخت نیروگاه های ارزان و با کیفیت عالی را دارد.

    براساس این گزارش؛ برخی پیش بینی ها از بروز ناترازی حدود ۲۴ هزارمگاواتی برق برای تابستان سال آینده خبر داده است.

    بر همین اساس وزارت نیرو تلاش گسترده ای برای تامین برق تابستان کرده و ۱۴ مگاپروژه برای این امر طراحی شده است.

    همچنین روز سه شنبه سخنگوی دولت گفت: در حوزه انرژی و آب به شدت با ناترازی مواجه‌ هستیم.

    فاطمه مهاجرانی درخصوص برنامه دولت برای رفع کامل ناترازی‌ها گفت: دولت ۱۴ پروژه بزرگ یا به عبارتی مگاپروژه در دست دارد که بخشی از آن در حوزه تولید و بخشی دیگر در حوزه تقاضا است. در بخش تولید، در حال ارتقای توان نیروگاه‌ها هستیم و افزایش ظرفیت تولید برق به کمک انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار قرار دارد که در این بخش تولید ۳۰ هزار مگاوات در طول چهار سال برنامه‌ریزی شده است.

    وی افزود: در برنامه هفتم، تولید ۱۲ هزار مگاوات هدف‌گذاری شده، اما دولت قصد دارد این میزان را تا ۳۰ هزار مگاوات افزایش دهد و به مدت چهار سال به این هدف برسد.

    سخنگوی دولت با بیان اینکه در سمت تولید، انتقال و مصرف برای هر سه بخش برنامه‌هایی تهیه شده است که امیدواریم به کاهش ناترازی کمک کند، گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که ناترازی یک واقعیت دردناک است و اگر آنرا بپذیریم، راحت‌تر می‌توانیم با آن کنار بیاییم. ما در حوزه‌های انرژی و آب به شدت با ناترازی مواجه هستیم.

    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=16626
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید