Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»تعمیرات واحد نمک‌زدایی دهلران پایان یافت

    تعمیرات واحد نمک‌زدایی دهلران پایان یافت

    تعمیرات واحد نمک‌زدایی دهلران پایان یافت

    مدیر عملیات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب گفت: تعمیرات اساسی در واحد نمک‌زدایی و بهره‌برداری قدیم دهلران با هدف حفظ، نگهداشت و استمرار تولید در قالب فعالیت تعمیراتی، با صرف بیش از ۴۵ هزار نفرساعت در کمتر از دو ماه با موفقیت پایان یافت.

    به گزارش مشعل نيوز، میرحسین کاظمی افزود: با همکاری مهندسان و کارکنان مناطق عملیاتی چشمه‌خوش/ دهلران/ سرکان با برنامه‌ریزی و زمان‌بندی دقیق در کنار بسیج امکانات در واحدهای عملیاتی، مهندسی و پشتیبانی، یکی از کامل‌ترین عملیات‌های تعمیرات اساسی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب با عبور از سد مشکلات ناشی از تحریم‌، کمبود مواد اولیه و قطعات مورد نیاز در شرایط جوی نامساعد و شیوع بیماری کرونا بدون وقوع حادثه انجام شد.

    وب با تشریح فعالیت‌های تعمیرات در پنج گروه اصلی شامل تعمیرات خطوط لوله، مکانیک، برق، ابزار دقیق و کارگاه مرکزی اظهار کرد: از جمله موارد این تعمیرات مهم و اساسی می‌توان به گریت بلاست و رنگ‌آمیزی تجهیزات اصلی بر اساس گزارش‌های بازرسی فنی شامل تمیزکاری و شست‌وشوی مخزن ذخیره هوا، تست تفکیک‌گر (Test Separator)، برج گوگردزدا، مخزن بهره‌برداری، KOV ،KOD، تعمیر و تنظیم شیرهای ایمنی مخزن IGF و CPI، مخزن ON SPEC، مخزن OFF SPEC، جوشکاری، هیدروتست، تمیزکاری و ترمیم روی پیش‌گرم‌کن‌های ۱ و ۲، دیسالتر ۱ و ۲ و مخازن Fresh Water  و Dilution Water و Treated Water اشاره کرد.

    واحد بهره‌برداری دهلران در فاصله ۲۰ کیلومتری جنوب غرب شهرستان دهلران در استان ایلام قرار دارد و با ظرفیت اسمی ۵۵ هزار بشکه در روز نفت تولیدی میدان‌های دهلران و دانان را پس از فرآورش و شیرین‌سازی به واحد بهره‌برداری چشمه‌خوش پمپاژ و ارسال می‌کند.

    کد خبر 311413

       

    https://www.mashalnews.ir/?p=4916
    ارسال نظرات Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.