Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    Home»جدیدترین اخبار»بخش خصوصی آماده مشارکت در صادرات نفت کشور است

    بخش خصوصی آماده مشارکت در صادرات نفت کشور است

     عضو هیات رییسه اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت گاز و پتروشیمی گفت: بخش خصوصی برای مشارکت در صادرات نفت کشور آمادگی دارد و در صورت اجرای طرح فروش نفت در بورس، سراغ راهکارهای نقل و انتقال پول می رود.

    به گزارش مشعل؛ حمید حسینی  افزود: سازوکار فروش نفت در وزارت نفت بسیار شفاف است و قیمت و میزان تخفیفی که به خریداران ارائه می شود به طور دقیق مشخص شده است.
    وی اضافه کرد: در دوره پیشین تحریم‌ها وزارت نفت تا ۶ دلار تخفیف برای محموله‌های نفتی در نظر می‌گرفت که به نظر می‌رسد در صورت تصویب نهایی عرضه نفت در بورس، شورای عالی امنیت ملی و سایر نهادهای نظارتی اجازه ارائه این تخفیف را به وزارت نفت بدهند.
    «البته باید منتظر ماند و روند تحولات روزهای آینده را رصد کنیم که نتیجه توافق ایران با اروپا چه می شود؛… شاید به فروش نفت به بخش خصوصی نیازی نباشد».

    ** کاهش هزینه نقل و انتقال پول به کشور
    عضو هیات رییسه اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفت گاز و پتروشیمی گفت: در دوره پیشین تحریم ها، نقل و انتقال پول به کشور ۱۱ درصد هزینه داشت اما اکنون به حدود ۶ درصد رسیده است.
    حسینی یادآوری کرد: بخش‌خصوصی در دوره پیشین تحریم‌ها نتوانست حتی یک محموله نفتی بفروشد و آنچه فروخته شد مربوط به میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی بود.
    وی درباره طرح امریکا برای جلوگیری از صادرات نفت ایران گفت: نه تنها این طرح جواب نداده، بلکه قیمت نفت روندی افزایشی به خود گرفته است و کارشناسان پیش بینی کردند احتمال دارد تا بشکه ای ۱۰۰ دلار نیز برسد.
    این مقام صنفی اضافه کرد: اتحادیه اروپا نیز در بیانیه اخیر خود بر ادامه خرید نفت از ایران تاکید کرده است.
    وی ادامه داد: در دوره قبلی تحریم‌ها در ابتدا میزان صادرات نفت ایران مقداری افت کرد اما به تدریج راهکارهای افزایش صادرات نفت ارائه شد.
    به گفته وی، یکی از راهکارهای مهم برای نقل و انتقال پول، فعال کردن ارزهای دیجیتال است.
    بر اساس اين گزارش؛ صادرات نفت ایران در بهار امسال به طور میانگین روزانه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه بود که بیش از ۶۰ درصد آن به آسیا و بقیه به اروپا صادر شد.
    حدود ۲۳ درصد از صادرات غیر نفتی کشور به اعضای اتحادیه صادرکنندگان نفت گاز و پتروشیمی تعلق دارد که در بخش های مختلف حاصل شده است.

    Leave A Reply Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.