Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • خانه
    • آرشیو اخبار
    • درباره ما
    • تماس با ما
    Instagram Telegram
    چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
    پایگاه خبری و اطلاع رسانی مشعل نیوز
    خانه»اخبار مصور»اولین چاه نفتی ایران با تجهیز هوش مصنوعی رونمایی می‌شود
    معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری:

    اولین چاه نفتی ایران با تجهیز هوش مصنوعی رونمایی می‌شود

    معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: سال آینده اولین چاه نفتی کشور که مجهز به هوش مصنوعی خواهد بود در میدان نفتی سپهر و جفیر رونمایی می شود.
    به گزارش خبرنگار مشعل نیوز، حسین افشین، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین راه‌اندازی مرکز مدیریت همزمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRTM) اظهار داشت: امروز یکی از مهم‌ترین هوش‌های تجاری را افتتاح کرده‌ایم و تا یک سال آینده هوش مصنوعی به این مرکز اضافه خواهد شد تا با بهره‌گیری از آن راهکارهای مورد نیاز ارائه شود.

    وی با بیان اینکه این پروژه بزرگی در کشور است، تصریح کرد: این‌گونه پروژه‌ها را در کشورهای همسایه با استفاده از توان شرکت‌های بین‌المللی انجام می‌دهند، اما در ایران با توان داخلی انجام شده است.

    افشین با اشاره به هزینه ۱۰ میلیون دلاری تجهیز و راه‌اندازی نخستین مرکز WRFM‌ ایران گفت: در همین چند ماه اخیر، با استفاده از این مرکز و داده‌های آنلاین آن، از مدار خارج شدن یک چاه جلوگیری شده و به‌عبارتی منفعتی ۱۰۰ میلیون دلاری برای کشور به‌همراه داشته است.

    معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری با بیان اینکه شرکت گسترش انرژی پاسارگاد با راه‌اندازی این مرکز سدشکنی کرد و سایر شرکت‌ها مسیر آسان‌تری برای رسیدن به این اهداف دارند، گفت: نخستین پالایشگاه هوشمند نیز به همت شرکت گسترش انرژی پاسارگاد در قشم احداث می‌شود.

    وی افزود: سال آینده اولین چاه نفتی کشور که مجهز به هوش مصنوعی خواهد بود در میدان نفتی سپهر و جفیر رونمایی می شود.

    لینک کوتاه: https://www.mashalnews.ir/?p=15243
    ارسال نظر Cancel Reply

    Instagram Telegram
    تمامی حقوق برای پایگاه خبری مشعل نیوز محفوظ است

    عبارت مورد نظر خود را وارد نمایید